MUHTAR DOĞAN, "İLK BENİ ASSINLAR!"

MUHTAR DOĞAN, İLK BENİ ASSINLAR!
15 Temmuz Cuma akşamı Türkiye' de DARBE KALKIŞMASI sonrası yaşananlara vatandaşların tepkileri sürüyor. Ayvacık Yunus Emre Mahalle Muhtarı Ali Doğan, "İdam getirilsin ilk beni assınlar" şeklinde dikkat çeken açıklama yaptı

Ayvacık İlçesi Yunus Emre Mahalle Muhtarı Ali Doğan gazetemize yaptığı açıklaması dikkat çekti. Doğan, 15 Temmuz akşamı tüm Yurtta yaşanan DARBE KALKIŞMASI sonrasında üzüntülü olduğunu ve suçsuz günahsız yüzlerce Mehmetçiğin ve alt rütbeli personelin mağdur olduğunu bunun yanı sıra vatandaşların ise korku ve endişe yaşadığını, Ülkenin geleceğinin karartılmaya çalışılarak vatan toprakları için kanını akıtan şehitlerimize, gazilerimize ve elbette ki Türk Halkına ihanet edildiğini  dile getirdi.

Ayvacık Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ali Doğan, "15 Temmuz Cuma akşamı ve daha önceden bu topraklarda yaşayıp Mehmetçiğine, devletine, bayrağına ihanet eden hainler ve teröristler için hükümet hala idam kararı için neyi bekliyor. Hükümet ve devlet yetkililerimiz idam edemeyiz diye çekinmesinler, düşünmesinler. Buradan Muhtar Ali Doğan olarak Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma sesleniyorum, haykırıyorum. Bu vatana ihanet eden, halka kurşun sıkacak beyne sahip duruma gelen bu hainler asılmalıdırlar. Bunlar asılmayacak sadece mahkum edilip yıllarca yine ihanet ettikleri Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hapishanelerinde bakılacak, ekmeğini yiyecek, suyunu içirilecekse bu halka kimse hesap veremez. İdam için cesaretleri yoksa idam edilmek için ilk gönüllü benim"  dedi.

Doğan, "Hükümet 15 Temmuz Cuma gecesi yaşanan olaylara mahal veren bu hainlere, ihanet çetesine İdam kararını ikinci defa Gazi olan TBMM' de kanun çıkartmalıdır. TBMM' den idam kararını çıkartarak bunları asmalıdır. Eğer bunlara idam veremeyiz düşüncesi varsa ben Ayvacık'tan Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma, TBMM Başkanımıza ve hatta Genel Kurmay Başkanımıza sesleniyorum. Onları asabilmeniz için ben canımı feda ediyorum. TBMM'de idam kararı çıkarsınlar, ilk beni assınlar. Kabulümdür bu vatan için can vermeye her zaman hazırım" şeklinde konuştu.

 HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber