Muhalefet boşuna hayale kapılıyor

Muhalefet boşuna hayale kapılıyor
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Başbakan Erdoğan'ı yıpratma çabalarının sonuç vermeyeceğini belirterek, "Muhalefet partileri boşuna hayale kapılıyor" dedi

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimde partisinin Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul'a destek vermek için ilçeye giden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, vatandaşlarla bir araya geldi. Demir, seçim öncesi Başbakan Erdoğan'ı yıpratma girişimlerinin başarılı olamayacağını söyledi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, seçim çalışmaları kapsamında Terme İlçesi'ne geçti. AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partilinin katıldığı programlarda ev, STK ve Akbucak Köyü ziyaretleri gerçekleştirildi. Programlarda Başkan Şenol Kul'a seçimde destek olunmasını isteyen Demir, Kozluk Belediyesi'nde başarılı çalışmalara imza atan Kul'un Terme için de hayata geçireceği projeleri olduğunu ifade etti.

Amaçları Proje Üretmek Değil

Yerel seçimlerin, genel seçim havasında geçtiğine dikkati çeken Milletvekili Demir, "Başta muhalefet partileri olmak üzere, bazı çevreler sırf Başbakanımızı milletin gözünde itibarsızlaştırmak için adeta yarışa girdi. Meydanlarda projeleri değil, iftiraları, montaj ses kayıtlarını konuşuyorlar. İktidara talip olanlar, Kanal İstanbul Projesi'nden vazgeçmemizi, 3'üncü köprü inşaatına başlamamızı istiyorlar. Halbuki onların 'Az yol yaptınız, fazla projeniz yok, biz daha iyisini yapacağız' deyip, oy talep etmeleri gerekiyor. Fakat tıpkı Gezi Parkı olaylarında olduğu gibi, gerçek amaçları proje üretmek değil, hayata geçirilen ve geçirilmek istenen projelere engel olmak" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ı Yedirtmeyelim

İktidarın artık darbelerle değil seçim sandığıyla belirlendiğini belirten Milletvekili Demir, "Milletimizin önüne sandığı koyuyoruz ve onlardan aldığımız destekle projelerimizi yapıyoruz. Artık sandık belirleyicidir. Milletimiz oynanan oyunları görüyor, Başbakan Erdoğan seçimde bir puan oy kaybetse, bayram edecekler var. Fakat muhalefet boşuna hayale kapılıyor. Yaptığımız çalışmalarda ve Başbakanımızın miting görüntülerine baktığımızda bunların hayalden öteye gidemeyeceği ortadadır. Millet olarak bir dönem merhum Adnan Menderes'e sahip çıkamadık fakat, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkalım. Onu yedirtmeyelim" dedi.

Daima Hizmet Daima Millet

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul ise, yerel seçimin ardından ilçede değişim rüzgarları eseceğini belirterek, "Alt yapı, yol, su ve itfaiye gibi hizmetleri artık Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirecek. Biz de Terme Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti verecek çalışmaları burada tek tek hayata geçireceğiz. Kozluk Belediyesi ile kazandığımız tecrübeyi Allah'ın izni ile Terme'deki tüm vatandaşlarımızla paylaşacağız. Sandıktan galip gelip, açıkladığımız projelerimizin yapımına başlayacağız. Bu konuda Milletvekilimiz Cemal Yılmaz Demir bey, üzerine düşen ne varsa Ankara'dan çözeceğinin sözünü verdi. 'Daima millet, daima hizmet' anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

HABER -FOTO: Ayhan GONCA - HABER MERKEZİ

terme-(1).20140328112254.jpg

terme-(2).20140328112330.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber