AK Parti Çarşamba' da seçime hazır

AK Parti Çarşamba da seçime hazır
AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Akkuş, 2014 Yerel Seçimlerine parti teşkilatı olarak hazırız. Pazar akşamı belediye hizmetleri için başkanımızla birlikte halkımızla yeniden kucaklaşacağız" dedi.

AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Akkuş, 30 Mart Yerel seçim sürecinin sona ermeye başladığını ve 30 Mart akşamı Parti teşkilat binamızda 5 yıllık hizmet adına yeniden belediye başkanlığımızı halkımıza duyurma adına tüm hazırlıklarımızı yaptık dedi.  Akkuş, "Son 10 yıldan bu yana AK Parti Belediye anlayışı, AK Partinin hizmet ve yatırımları ile ilçenin modern ve değişen yüzü olarak halkımızın her zaman yanında olduk. Bu güne kadar verdiğimiz sözlerimizi hep tuttuk. Bu gün itibari ile yeniden AK Parti Belediyeciliğini halkımızın tercih edeceğine hiç kuşkumuz olmadan hazırlıklarımızı buna göre yaparak beklemeye geçtik" diyerek devam etti.

2004 yılında başlayan AK Parti Belediyecilik anlayışımız gelecek 5 yıl içinde de aynı kararlılıkla ve çalışmalarımızla sürecek. Bu nedenle seçim çalışmalarımızı her saha da ekiplerimizle koordineli şekilde sürdürüyoruz ifadelerini kullanan Akkuş, "30 Mart akşamı da en geç 21.00 gibi yeniden 3. Defa AK Parti Belediyeciliğini halkımızla büyük bir heyecan ve sevinçle açıklayacağımızı bilerek tüm hazırlıklarımızı yaptık. Pazar akşamı ilçe binamızda seçim sonuçlarının alınması ile birlikte ilçe teşkilat ve Belediye Başkanımız Başkan Adayımız Hüseyin Dündar ve yeni Belediye Meclis üyelerimizle birlikte halkımızın huzuruna çıkacak ve açıklamamızı yapacağız. Çünkü halkımıza güvenerek Başbakanımıza söz verdik sözümüz var. Bu sözümüzü bizleri yalan çıkartmayacağına inandığımız halkımızla birlikte yerine getireceğiz. Bundan hiç kuşku ve şüphemiz yok. Tüm halkımızı Pazar akşamı bu heyecan ve sevincimize bekliyoruz. O akşam için tüm hazırlıklarımız hazır ve sadece açılacak sandıklardan da kesin sonuçları alarak yola devam açıklamamızı sizlerle paylaşacağız. Tüm Çarşamba halkımızı partili partisiz herkesi meydana ve ilçe binamıza bekliyoruz" dedi.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber