MÜDÜR ÖZDEMİR'DEN TEBRİK ZİYARETİ

MÜDÜR ÖZDEMİR'DEN TEBRİK ZİYARETİ
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçede düzenlenen turnuvalarda derece elde eden öğrencileri ziyaret ederek tebrik etti.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Türkiye 2'incisi olan Yasin Duman'a tebrik ziyareti. Liseler Arası Erkekler Bilek Güreş Şampiyonası'nda Türkiye 2'incisi olan Çarşamba Anadolu Lisesi öğrencisi Yasin Duman'ı tebrik eden Müdürü Mustafa Özdemir başarılarından ötürü öğrenciyi tebrik ederken başarısında emeği olan ailesine ve öğretmenlerine de teşekkür etti.

Muaythai Avrupa Şampiyonası İkincisi Yasin Akkuru'ya ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Muaythai Avrupa Şampiyonası'nda İkinci olan Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yasin Akkuru'yu tebrik ziyaretinde bulundu. Öğrencinin başarısında emek veren ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Ardından Müdür Özdemir, Kız ve Erkek kategorilerinde Masa Tenisi branşında İl Üçüncüsü olan Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine tebrik ziyareti ederek, masa tenisinde öğrencileri yetiştiren Öğretmen Hakan Yılmaz'a tebrik ve teşekkürlerini sundu

 

mudur-ozdemirden-turkiye-2.-dumana-ziyaret-(1).jpgmudur-ozdemirden-turkiye-2.-dumana-ziyaret-(4).jpgi-004.jpg

mudur-ozdemirden-tebrik-ziyareti-(3).jpgmudur-ozdemirden-tebrik-ziyareti-(4).jpg

HABER: Büşra KOCATAŞ- Aybüke ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber