Misafirler İlkumut'u gezdiler...

Misafirler İlkumutu gezdiler...
Avrupa Birliği (AB) Projesi kapsamında Romanya'dan Çarşamba'ya gelen misafirler İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti

Avrupa Birliği (AB) Projesi kapsamında Romanya'dan Çarşamba'ya gelen misafirler İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Çarşamba İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ahmet Yılmaz ve merkez yöneticileri tarafından karşılanan yabancı öğrenciler, gördükleri ilgi karşısında mutlu oldu. Romanya ve Litvanya dan gelen misafirler, merkezde eğitim ve öğretim gören engellilerle sohbet ederek yakın ilgi gösterdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen uzman kadrosu ve öğrencilerinin, eğitimde çok yol aldıklarını ve bundan sonra da aynı trendle hizmette büyümeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Özel eğitim alanında AB destekli projeler gerçekleştiriyoruz. Bu projelerin devamı gelecek ve eğitim için hiçbir maddiyattan kaçmadan en mükemmel bir şekilde hizmete devam edeceğiz" dedi.

Yılmaz, kurumun ve derslerin işleyişleri ile ilgili olarak, gelen misafirleri bilgilendirdi.

Ardından konuklarına atölyeleri Sınıflar da öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmalardan, gelen yabancı konuklarına hediyeler verdi.  

Fotğraflar İçin Tıklayınız...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber