Miniklere eğlenceli yarışlar

Miniklere eğlenceli yarışlar
Çarşamba İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında ilkokul öğrencileri çeşitli yarışma dallarında yarıştı.

 

Çarşamba İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilkokul öğrencilerine yönelik eğlenceli yarışmalar düzenlendi. Çarşamba İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, Çarşamba’da bulunan ilkokulların 1. sınıf öğrencileri çeşitli kategorilerde yarıştı. Bayrak yarışı, bowling, çift ayak sıçrama ve sepete top atma kategorilerinde yarışan öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Yarışmanın sonunda ayrı kategorilerde 1. olan okullara Çarşamba İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın tarafından kupa verildi.

Yapılan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Gençlik ve spor müdürü İlkay Aydın, düzenlenen etkinliğin 3 gün daha devam edeceğini ifade ederek, “Yaptığımız etkinlik, Samsun İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait bir projedir. Bizde ilçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamı altında böyle bir etkinlik yaparak hem çocukların eğlenmesini hem de, İl’de yapılacak olan yarışmaya gidecek okulu belirlemek istedik. Bugün 1. Sınıf öğrencileri yarıştı. Diğer günlerde ise 2,3 ve 4. sınıf öğrencileri yarışacak.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber