Minik Yaşar Doğular şampiyonluk için yarışıyor

 Minik Yaşar Doğular şampiyonluk için yarışıyor
Samsun Geçlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından Yaşar Doğu’nun ölümünün 57. yıldönümü münasebetiyle düzenlediği güreş turnuvasında sporcuların mücadelesi nefes kesti

Yaşar Doğu’nun ölümünün 57. yıldönümü münasebetiyle Samsun Geçlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından güreş turnuvası düzenlendi. Canik Yaşar Doğu Güreş Salonu'nda düzenlenen turnuvaya 4 ilden 52 sporcu katıldı. 15-17 yaş arasındaki güreşçilerin şampiyonluk mücadelesi büyük beğeni topladı.

20180109aw274428_03.jpg
Turnuva hakkında bilgiler veren Samsun Geçlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, “Yaşar Doğu’nun ölümünün 57. yıldönümü münasebetiyle turnuva düzenledik. Turnuvaya Yozgat, Ordu, Rize ve Samsun Güreş Eğitim Merkezi katılıyor. 15-17 yaş yıldızlar kategorisinde düzenlenen şampiyonaya her ilden 13 toplamda 52 sporcu katılıyor. Daha önceki yıllarda bu anmayı il bazında yapıyorduk, bu yıl ise anma kapsamını daha da genişlettik.

 

20180109aw274428_04.jpg Son 3 sıkletin final maçı da Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak. Güreş müsabakasının finalini bir sahnede yapacak olmamız ilginç olacak. Ayrıca aynı yerde saat 14.00’de Yaşar Doğu konulu panel de yapılacak. İnşallah bu sene Yaşar Doğu’yu yeni nesillere örnek olacak ve şanına yakışır şekilde anabiliriz” dedi.
Yaşar Doğu’nun ölümünün 57. yıldönümü münasebetiyle bir de panel düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor