19 Mayıs'ta "Sanat Engel Tanımaz" sergisi 

19 Mayıs'ta "Sanat Engel Tanımaz" sergisi 
Samsun 19 Mayıs Kaymakamlığının desteğiyle engelli öğrenci tarafından açılan "Sanat Engel Tanımaz" sergisi büyük ilgi gördü

Hükümet Konağı birinci katında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü engelli öğrencisi Hasan Yazıcı tarafından yapılan sanat eserlerinin sergilendiği "Sanat Engel Tanımaz" sergisinin açılışı Kaymakam Yavuz Güner tarafından yapıldı. Kaymakam Güner, ”Bugün güzel bir etkinliğe hep birlikte imza atıyoruz.

20180109aw274385_04.jpg

Hasan kardeşimiz bize gelip hükümet konağında sergi açmak istediğini söyledi. Biz de çok sevindik, cesaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Birbirinden güzel eserleri ortaya çıkarmış, engelli bir kardeşimiz ama engel tanımamış. Tüm engelli kardeşimize örnek bir çalışma oldu. Kendisini kutluyorum" dedi. 

20180109aw274385_02.jpg
34 yaşındaki engelli Hasan Yazıcı ise, "4 yıl önce filografi ve çakıl taşı kurslarına katılarak eğitim aldım. Daha öncede çeşitli sergilere katılarak yaptığım eserleri sergilemeye başladım. Sağ olsun kaymakamımız beni kırmadı ve serginin açılışına destek oldu. Kendisine teşekkür ederim" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim