MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN ÇARŞAMBA’DA

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN ÇARŞAMBA’DA
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ‘Öğretmenler Odası Buluşmaları’ kapsamında Samsun Çarşamba da düzenlenen programda öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ‘Öğretmenler Buluşmaları’ kapsamında Çarşamba Fatih İlkokulu ve Ortaokulu ile Bulutoğlu Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. İlk olarak Fatih İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Tekin, yapılan çalışmalardan dolayı Fatih İlkokul Müdürü Hakan Öztürk ve Ortaokul Müdürü Aydın Kuru ile birlikte öğretmenlere teşekkür etti. Fatih İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerimizin derslerine iştirak ettik’ diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; “ Fatih İlkokulu ve Ortaokulumuzda mesaimize başladık. Çocuklarımızın gülümseyen yüzleri, coşkusu, enerjileri ve öğrenmeye olan istekleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Öğretmenler Odasının güçlü atmosferinde meslektaşlarımızla eğitime dair istişarelerde bulunduk. Öğrencilerime ve öğretmenlerime konukseverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Fatih İlkokulu ve Ortaokulu ziyareti sonrası Çarşamba Bulutoğlu Anadolu Lisesini ziyaret eden Bakan Tekin, öğretmenler ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Ülkemizin ve Çarşamba’nın geleceği olan gençlerimizle güçlü, dinamik ve heyecanlı bir buluşma gerçekleştirdiklerini ifade eden Bakan Tekin; “Eğitimin sahadaki gücü meslektaşlarımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. İstişare kültürüyle büyüyen eğitim sistemimizi öğretmenlerimizin fikirleriyle şekillendirmeye devam edeceğiz. Öğrencilerime başarılar, meslektaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” diyerek konuştu. Ziyaretler toplu fotoğraf sonrası sona erdi.

6.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim