MHP’nin Çarşamba belediye başkanı Muhtemel aday adayları!

MHP’nin Çarşamba belediye başkanı Muhtemel aday adayları!
Mart 2019 da yapılacak mahalli seçimlere kısa bir zaman kala, MHP’de il ve ilçelerde ki aday adayı kulisleri hızlanıyor. Her geçen gün ortaya çıkan isimler şaşırtırken bazı isimlerin hem MHP, hem de AK Parti ile anılması dikkat ve şaşkınlık yaratıyor?

24 Haziran Genel seçimlerinde AK Parti ile MHP'nin gerçekleştirdiği ittifak, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacağı kesinleşen yerel seçimler öncesinde  aday adayı olmayı düşünenler partilileri germeye devam ediyor. Yerel seçimlerde Samsunda AK Parti, MHP ittifakı olup olmayacağı henüz tam netlik kazanmamakla birlikte MHP'de adaylık düşünenler iki parti arasında nasıl bir anlaşma olacak ona odaklandı. Bu arada son gelen bilgilere göre Samsun' da MHP kendi Büyükşehir Belediye adayını çıkartması % 90 olasılık olduğu belirtiliyor. Bu noktada partililerde beklemeye geçerken özellikle ilçelerde ki hareketlilik dikkat çekiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Belediye Başkanlığı için gizli ve açıktan aday adaylığı konuşulan isimler ise dikkat çekiyor. İşte MHP Çarşamba İlçe Belediye Başkan aday adayı muhtemel isimleri:

İlyas AYDIN: 2014 Yerel seçimlerinde MHP Çarşamba  Belediye Başkan adayı oldu  Aydın'ın aynı zamanda söz konusu ittifakta AK Parti ile de anının anılması ve MHP'den ayrılarak kurulan İYİ Partiyle de olası adaylığı konuşuluyor.

Kemal DURSUN: Çarşamba Belediyesi Başkan Yardımcısı. Rahmetli Nazif Kılıç döneminde Belediye Muhasebe Müdürü ve Başkan Yardımcılığı yapmıştı ve camiada sevilen bir isim. MHP' de gizli ve güçlü aday isimlerden.
Uğur GÖKÇE: MHP'nin gençleşme düşüncesinde ki en güçlü ve partililer tarafından da desteklenen isim.
Güngör BAĞ: Türk Eğitim-Sen Çarşamba İlçe Temsilciliğini yıllarca başarılı şekilde yerine getiren ve partililer, eğitim camiası ve Çarşambalıların tanıdığı sevdiği isim. En güçlü aday isimlerinden.
Muammer AYDEMİR: Halen Çarşamba Ziraat Odası Başkanı görevini sürdürüyor. Mart yerel seçimleri öncesin de Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri olan ve bu seçimlerin yanı sıra Başkanlık için ismi geçen isimlerden. Oda mı, belediye mi kararını verebilirse aday olması en büyük ihtimal olan isimlerden.
Ferat ÖZDEMİR: Samsun Büyükşehir olmadan iki dönem önce MHP'den Dikbıyık belde belediye başkan adayı olan Özdemir, 6 oy farkla AK Partiye karşı başkanlığı kaybetmişti. Halen MHP Çarşamba İlçe Teşkilatında iki dönemdir ilçe sekreterliği görevini yapan isim. İddialara göre MHP Genel Merkezinin de olumlu yaklaştığı isim olduğu iddia ediliyor.
İhsan UYANIK: Özelleşmeden önce eski Çarşamba TEDAŞ İşletme Müdürü olarak biliniyor. TEDAŞ'ın özelleşmesi ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Samsun Bölge Müdürlüğünde Araştırmacı (Elektrik Mühendisi)görevini sürdüren ve halen başarılı şekilde görevini sürdüren, özellikle 2014 Yerel seçimlerde hem MHP hem de AK Partide halen en güçlü isim olarak her iki partide de adı geçen en güçlü isimlerden. Uyanık, herkesimin sevgi ve desteğini alacak isim. Halen kendisi hiç bir siyasi partiye yakın veya aday adaylığı düşüncesinde olmadığını dile getirdiği iddia edilse de her an adaylık için yola çıkabileceği dillendiriliyor.
SÜRPRİZ İSİM!!? : AK Partinin özellikle 2004 seçimlerinde mevcut 8 Aday adayı varken dönemin ilçe başkan ve yönetimi tarafından her ihtimal göz önüne alınarak çok gizli ve halktan da olumlu karşılanacak biçim de gizli bir aday ismi sır gibi saklayarak bekletmesine benzer şekilde MHP ilçe ve il yönetiminin de Çarşambalıların da çok büyük ve güçlü şekilde onay vereceği adı çok gizli şekilde saklanan bir ismin olduğu ismi ilçe ve ile il başkanı dışında kimsenin adını, görevini bilmediği bu isim son anda aday gösterilirse kimse şaşırmasın!.

Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı bu kadar güçlü aday adaylarının adının geçtiği, zor seçim yapılacak bir birinden değerli isimler hakkında yerel seçimleri öncesinde ki çalışmaları da sürdüğü ancak genel merkezde dün sona eren Kızılcahamam toplantısı ardından bu gün itibari ile hızlanacağı iddia ediliyor.

HABER MERKEZİ- Nuri ŞEKER- Nurhan GÜZEL

12-001.gif88.gif89.gif99.gif122.gif474.gif25665.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber