ÇARŞAMBASPOR’DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ

ÇARŞAMBASPOR’DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ
YENİ AMASYASPOR YATA YATA 3 PUANI ALMAYI BAŞARDI

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor-Yeni Amasyaspor deplasmanında 1-0 yenilerek 2018-2019 sezonuna kötü bir başlangıç yapmış oldu.

Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Amasyaspor ve Çarşambaspor 12 Haziran Stadyumu’nda karşılaştı. Karşılaşmada oyuna iyi başlayan taraf Yeni Amasyaspor’du. Karşılaşmanın 4. Dakikasına kadar sol taraftan ataklarını yapan Yeni Amasyaspor siyahi futbolcusu Sani ile golü buldu. Sani’nin attığı gol ile 1-0 öne geçen Yeni Amasyaspor özellikle yine sol taraftan pozisyonlar bulmaya başladı. Bu pozisyonlar sonucunda ikinci golü bulamayınca Yeni Amasyaspor oyun kontrolünü Çarşambaspor oyunda dengeyi kurarak Çarşambaspor müsabakasının 20. Dakikasında Kemal Bayraktar, Kaan ve Ramazan Taş ile etkili olabilecek pozisyonlar buldu. Ancak bulduğu gol pozisyonlarını gole çeviremeyince ilk yarı Yeni Amasyaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Çarşambaspor’un daha istekli ve azimli oynanması beklenirken Yeni Amasyaspor 1-0’lık skorun verdiği avantajla oyunu kontrollü oynamaya başladı. Karşılaşmada Yeni Amasyaspor futbolcuları her pozisyonda yerde yatarak maçı soğutarak skoru korumaya yönelik oyun ortaya koydu. Maçın 89. dakikasında Yeni Amasyaspor’lu futbolcu Vedat rakibine yaptığı sert müdahalesi sonucu kırmızı kart ile oyundan atıldı. Müsabaka Yeni Amasyaspor’un ilk yarıda attığı gol ile son buldu. Karşılaşmanın sonunda maçın hakemine Çarşambaspor kenar yönetimi ve futbolcuları hakemin yönetimi nedeni ile tepki gösterdiler.

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber