MHP'li MYK Üyesi Çarşamba'yı ziyaret etti

MHPli MYK Üyesi Çarşambayı ziyaret etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Çarşamba İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Çarşamba İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çarşamba'ya gelişinde ilk olarak İlçe Başkanlığı binasına giderek teşkilatla bir süre sohbet eden Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ruhi Ersoy “26 Ekim Cumartesi günü Samsunda gerçekleşecek olan “Kurtuluş Miting”ine Çarşamba'lı partilileri ve hangi partiden olursa olsun tüm İlçe halkını davet etmek istediğini dile getirdi.  

Ziyaretinin ilk durağı Çarşamba ilçe MHP Parti Teşkilatı olan Ersoy, halk ile sohbet ve ziyaretlerde bulundu. Sırayla ziyaretleri şu şekilde gerçekleştirdi. İlçe binasında İlçe Başkanı Süleyman Akdemir ve yönetim kurul üyelerinin yanı sıra Belediye Başkan aday adaylığı için isimleri geçen İlyas Aydın ve Hüseyin Köz ile partililerle sohbet ederek bilgi alışverişinde bulunduktan sonra STK ları gezerek davet etmek için ziyaret turuna çıktı.

İlçe binasında ayrılan Ersoy ve heyet partiden sonra ilk olarak Çarşamba Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanını ziyaret etti.  Burada yaptığı kısa görüşmelerden ve davetten sonra buradan Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığında Başkan İsmail Güngör ve oda yönetimini ziyaret etti. Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, “Ersoy’un ziyareti için yönetim ve kendi adıma hoş geldiniz diyorum” dedi. Kısa karşılama sohbeti akabinde MHP'li MYK Üyesi Ersoy, “Sayın Genel Başkanımız “Devlet Bahçeli”nin selamını getirdik sizlere. Sizleri de 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak Kurtuluş Miting’ine bekliyoruz” dedi.

Ziraat Odası ziyaretini sonlandıran heyet buradan Çarşamba Engelliler Derneğine (ÇABED) ziyarette bulundu. Engelliler derneği başkanı Kerim Deniz'le görüşen Ersoy, daha sonra daha geniş bir şekilde nasip olursa engellilerin sorunları konusunda detaylı görüşmek dileğiyle geleceğimi bildirmek istiyorum. Engelliler bizim her şeyimiz. Ama bu gün mitingimize davet için geldik. Cumartesi günü tüm engelli dostlarımızı da o meydan da görmek arzusunda ve heyecanındayız" diyerek kendilerini ve üyelerini mitinge davet etti.

MHP MYK Üyesi Ersoy Çarşamba' da MHP İlçe başkanı ve beraberinde ki heyetle birlikte son ziyaretlerini Çarşamba Genç Girişimciler Derneğine ziyarette bulunan Ersoy ziyareti sırasında açıklamada bulundu. Açıklamasında Ersoy, "Ben Gazi Üniversitesi, Siyaset Sosyolojisi Halk Bilimi Toplumsal değişime çalışan bir Doçent olarak şunu söylemek istiyorum. Girişimcilik orta sınıfın gelişmesi bir ülkenin yarınları adına kabuğu değişen yenilenen ama geleneğinden kopmadan olursa ülkenin geleceğinin teminatı olan bir hamledir” dedi.

Ersoy , “Bu günün aklı ve birikimi ile cumhuriyet tarihi eleştirisi yapıyoruz o dönemi küçümseyen bir takım tezler ileri sürerek o dönemi küçümseyen tarihi hatalar var. Atatürk İş bankasını kurduğunda başına müdür atayamamıştı. Çünkü başına atayacak ülkemizde müdür yoktu. Bu bakımdan Genç Girişimciler olarak sizlere diyorum ki; Orta sınıf sermaye müteşebbis zaman içerisinde gelişerek ayağı paşmaklı,  şalvarlı annelerin, tarlalarda çalışan elleri nasırlaşmış babaların evlatları bölgemizi daha verimli kullanıp çevremize nasıl faydalı olabiliriz sorularını kendilerine soran insanlar ülkemize daha verimli olur” diyerek sözlerini bitirdi.

ÇARGİD Başkanı Yücel Özden'i sonunda Cumartesi gün yapılacak mitinge genç girişimcilerle birlikte davet eden Ersoy ziyaretini tamamlarken Başkan Özden ise derneklerine yapılan bu nazik ziyaretten memnun olduklarını ve Sivil Toplum Örgütü olarak her siyasi görüşe aynı mesafede olduklarını belirterek ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetini dile getirdi.  

Fotoğraflar İçin Tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber