MHP’de ‘Tekin’ güven tazeledi

MHP’de ‘Tekin’ güven tazeledi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı’nın 12. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olan mevcut Başkan Taner Tekin güven tazeledi.

Atakum Büyükşehir Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen MHP Samsun İl Başkanlığı 12. Olağan Genel Kurulu kongresine MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsat Demirel, MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yapılan Olağan Genel Kurul’da tek aday ile seçime gidildi. Mevcut Başkan Taner Tekin, oy kullanan partililerin tamamının oyunu alarak yeniden MHP Samsun İl Başkanı oldu. Gerçekleşen seçimde oy kullanma işlemi öncesinde partililere hitap eden MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, önemli açıklamalarda bulundu.

Terörle mücadele de sonuna kadar destek verdiklerini ifade eden Milletvekili Erhan Usta, Terör sorununun ülkenin gündeminden düşmesi gerektiğini, FETÖ’nün siyasi ayağına herhangi bir operasyon yapılmadığını, bu operasyonun kısa süre içerisinde gerçekleştirilip tam anlamıyla bu terör örgütü ile mücadelenin sonuna kadar verilmesi gerektiğini ifade etti.

BAŞKAN TEKİN TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, gerçekleştirilen kongreye katılımlarından dolayı MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsat Demirel, MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, yöneticiler ve partililere teşekkür etti. Ülkücü hareketin birlik ve beraberlikle, ülke sorunlarının çözümü için gece gündüz mücadele içerisinde olması gerektiğini söyleyen Tekin, önemli mesajlar verdi.

Konuşmaların ardından Başkan Taner Tekin, tebrikleri kabul etti. Tekin’in yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu;  "Adem Şenol, Alparslan Kaya, Altan Kaman, Durmuş Akyün, Ersu Malkoç, Ertan Avcı, Ferhat Öztürk, Güven Uzun, Hamiyet Karapıçakü İbrahim Aksu, İhsan Kılıç, İsmail Geçer, Mehmet Al, Murat Akoğlu, Murat Camadan, Mustafa Muşta, Necmettin Kaplan, Necmi Süleyman Candemir, Osman Said Zengin, Ömer Kanoğlu, Selçuk Bolat, Yasemin Kurt, Yurtdaş Kıyak, Yusuf Ertan."

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber