MHP' ye Özakkaya' dan kahvaltı

MHP ye Özakkaya dan kahvaltı
Çarşamba Özakkaya cafe- restaurant sahibi ve ilçemizin en eski esnaflarından işadamı Esat Akkaya ve kardeşi MHP İlçe teşkilatını kahvaltıda bir araya getirdi.

Fotoğraf galerisi için tıklayınız...

Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe ve Samsun İl teşkilatı ile Belediye Başkan adaylarını Özakkaya Cafe-restaurantta bir araya getirdi. Kahvaltıya MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferhat Günaydın, Atakum Belediye Başkan adayı  Prof. Dr. Necdet Çamaş, İlçe Başkanı Süleyman Akdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe belediye başkan adayı İlyas Kılıç ve Kadın Kolları, Ülkü Ocakları başkan ve yöneticileri ile STK temsilcileri , Muhtarlar ve partililer katıldılar.

 Özakkaya Cafe-restaurant' ta verilen kahvaltıda konuşan MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, "Yıllardır Samsun halkı sellerle boğuşuyor. Düşünün gece yarısı aileniz gece yarısı gelen selle aileniz yok oluyor. Bu olayın akabinde suçlu aranıyor ve suçlu bulunuyor. Haşa suçlu Allah diyorlar çünkü o afet vermiş. Ama Allah bizlere akıl vermiş. Bakın Japonya da onlarca doğal afet yaşanıyor ama can kaybı çık az ve hatta afet sonrasında ayağınıza çamur bile değmiyor. Japonlar da Allah'ın yarattığı varlıklar ve onlar bunu başarıyorsa bizler neden başaramayalım."

 Belediyecilik bir zihniyettir, yöneten insanın zihniyetine bakın, bakılmalıdır. Eskişehir, Gaziiantep, Kayseri, Manisa ve hatta Erbaa belediyesine gittiğimiz de  hizmet kalitesini görüyoruz. Bunun siyasetle ilgisi yok. Bazıları CHP, bazıları AKP'li belediyecilik. Bir başka hizmet ise sağlık sektöründedir. Bu gün  Samsun sağlık kenti deniliyorsa bizim hizmetlerimizin de büyük katkısı vardır. Bu düşünceye özel firmaların da katkısı çoktur. Devlet özelleşiyor istihdam yapmıyor. Ama özel sektöre bedava arsa verir desteklerseniz her alanda yatırım başlar ve ilde kalkınma başlar. İnsana değer vermezseniz, dostlukları piyasaya göstermezseniz hiç bir iş yapamazsınız birlik olamazsınız. Bize destek verirseniz hizmet ve projelerin en alasını yaparız. Biz çalmayız, çaldırmayız" ifadelerini kullandı. 

MHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Akdemir ise yaptığı kısa konuşmasında özellikle partimize bu nazik ortamı hazırlayan ve emek veren Özakkaya ailesine teşekkür ediyoruz. MHP olarak seçimleri heyecanla bekliyoruz şeklinde konuştu. İlçe belediye başkan adaylarının yaptığı konuşmalar sonrasında MHP teşkilatı kahvaltıyı sona erdirerek Rusya'nın Soçi kentinde kalp krizi geçirerek hayata veda eden Yaşar Apaydın'ın cenaze törenine katılmak üzere kahvaltıdan ayrıldılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber