MHP Kadın Kolları Köprü’de "Helva" Dağıttı

MHP Kadın Kolları Köprü’de Helva Dağıttı
Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Kadın Kolları başkanı Fikriye Pekşen ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe yöneticileri Mevlid Kandili münasebeti ile Çarşamba Tarihi Köprüsü üzerinde vatandaşa helva dağıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Kadın Kolları başkanı Fikriye Pekşen ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe yöneticileri tarihi köprü üzerinde vatandaşların Mevlid kandilinin mübarek olmasını dileyerek helva dağıtımı gerçekleştirdi. Kandil dolayısıyla helva dağıtan MHP Çarşamba Kadın Kolları Başkanı Fikriye Pekşen, “Tüm İslam aleminin ve Çarşamba halkının Mevlid Kandili’nin mübarek olmasını diliyorum” dedi.

1.20140113010921.jpg

Kadın Kolları Üyelerinden Havva Kuruçay,"Bugün Peygamberimizin doğum günü. Biz de MHP Kadın Kolları adına böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Umarım düşncemizi ve duygumuzu rabbim görür ve yerine ulaşır inşallah. İnsanları mutlu etmek çok güzel ve insanlarımızı çok seviyoruz. Herkesin Mevlid Kandilini kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

3.20140113010941.jpg

Tarihi köprü üzerinde helva dağıtan MHP Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri kısa süre de  beraberlerinde getirdikleri tepsiler dolusu helvayı kısa sürede tüketerek etkinliği sona erdirdiler.
2.20140113010952.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber