MHP İl Başkanı Çarşamba' da...

MHP İl Başkanı Çarşamba da...
MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Çarşamba'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tekin MHP kim ne kadar karıştırılmaya çalışılsa da Lideri ile bu memleketin çimentosudur. Kimse yıkamayacağını çok iyi anlamaya başladı" dedi

Samsun İl Başkanlığına atandığı günden bu yana yoğun çalışmalar içinde olan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Çarşamba'ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Çarşamba'ya ilk gelişinde önce İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve yönetim kurulu ile parti binasında bir araya gelen Tekin burada parti çalışmaları hakkında bir dizi görüş alışverişi yaptıktan sonra tarihi köprü üzerinden yürüyerek ÇABED'in etkinliklerine katıldı. ÇABED Başkanı Kerim Deniz ve ÇABES Başkanı Mustafa Uçar'la dernek binasında bir süre sohbet eden ve engelliler haftası etkinlikleri hakkında bilgiler alan Tekin, "Engellilerimizin sorunları ortadadır. Hiç kimse karnından konuşmasın. Engellilerimizin sosyal hayatta ki ve rehabilitasyon çalışmaları içinde hakları olan özlük haklarını almaları henüz tam manası ile tamamlanamamıştır. MHP İktidarı ile engellilerimizin önünde ki tüm engelleri kaldıracak her çözümde sizlerle omuz omuza yürümeye söz veriyorum" dedi.

ÇABED Engelliler haftası etkinliklerinde sergiyi de gezen Başkan Tekin daha sonra Türk Eğitim Sen Başkanı Güngör Bağ ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'i makamında ziyaret eden Başkan Tekin, gazete ve ilçede gazetenin durumunu masaya yatırdı. Burada ki görüşmeleri sonrasında Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala'yı da makamında ziyaret eden Başkan Taner bir süre Başkan Bala' dan şoför esnafının sorun ve çözüm yolları konusunda yaşanan sıkıntıları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak çözüm yollarını görüştüler.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin Başkan Musa Bala'ya ziyarette, "Her iktidar iyi olduğunu söyler. Eksiklerini, hatalarını ise kapatmak için her yolu izler. Bu hükümetin herkese verdiği kadar onlardan aldıkları da göz ardı edilemez. MHP iktidarı bizlere nasip olursa ki inanıyorum ki baskın seçim veya normal vaktinde yapılacak ilk seçimle iktidara emin adımlarla yürüyüşümüz sürüyor. Her ne kadar partimizi içten ve dışarıdan yıkmaya, örselemeye ve yıpratarak baraj altına bırakmaya heveslenseler de bilmedikleri şudur. Milliyetçi Hareket Partisinin temeli 1969 yılında atılırken bu milletin özü ile, örfü, kültürü, gelenek ve göreneğinin yanı sıra Ülke ve vatanı için canını verecek yiğitlerin ilk adımı ile atılmıştır. Kısacası bu dava bu yol kutlu yoldur. Kurtlu bu yol da partimizin çimentosu yukarıda saydığım ve daha çok Bayrak ve toprak için canını vermeye vatan vatan derken yüreğinde vatanını hissedenlerle kurulmuş çıkılmış yoldur. Bu çimentoda örselenme olmaz yıpratmak için ne kadar darbe alırsa o kadar dirençli olur. Bu vesile ile son dönemde yaşatılmaya çalışılan kaos ortamı ve partimizin içinde ki bu ayrımcılık bizi daha da güçlendirmektedir. Kimse MHP yıkılacak diye heveslenmesin. Bu yol o kutlu yol, bu dava ölmez bir dava oldukça MHP dimdik ayakta olacak ve halkımız bizimle geleceğe daha emin ve daha heyecanla yürüyecektir" dedi.

mhp_ziyare3.jpg

Başkan Bala ise MHP il Başkanına Şoför ve Otomobilciler odası olarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek esnafımızın sesi olmak dertleri ile dertlenmek için bizleri onurlandırdığınız için tüm esnaflarımız ve yönetim kurulum adına sizlere teşekkür ediyor başarılar diliyorum" diyerek Başkan Tekin'i uğurladı.

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER- Kenan GÜN

 

mhp_ziyaret1.jpg

mhp_ziyaret2.jpg

mhp_ziyaret.jpg

mhp_ziyaret3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber