MHP Çarşamba’da kongre

MHP Çarşamba’da kongre
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Çarşamba İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 14. Olağan Kongresi, Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde partililerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Ardından konuşmalara geçildi. Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı görevine geçtiğimiz haftalarda atanan Özgen Alper Yalçın, açılış konuşmasını yaptı. Başkan Yalçın, ‘‘Kudretini önce Allah’tan aldığımız bu Davamızın merhûm Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş Bey’in Dokuz Işık ile aydınlattığı ve yüce liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in de gösterdiği yol ile mazlumun yanında, zalimin de karşısında olacağız. Yeni Yönetimimiz asla ama asla makam ve mevki hevesinde olmayacak, aksine, milletimiz ile iç içe olup Partimizin de mensubu olduğu Cumhur İttifakı’nın menfaati için çalışacaktır. Misyon ve vizyon olarak Yüce Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in de dediği gibi, önce devletimiz, sonra Partimiz, en sona da kendimiz olacağız.” Şeklin de konuştu.

“Kutsal bir emanet taşıyoruz”

Başkan Yalçın’ın konuşmasının ardından söz alan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Bizim için öncelik her zaman ülkemiz ve milletimizdir; ardından parti gelir. Milletimize karşılıksız hizmet etmek için dürüst, temiz ve deneyimli bir kadromuzla Milliyetçi Hareket'i zaferle sonuçlandırmayı amaçlıyoruz. Teşkilatımızın tüm üyeleri, kutsal bir emaneti taşıdıklarının bilincindedirler ve bu düşünceyi terk etmek zaten imkansızdır. Cesur olacağız, özgüvenle hareket edeceğiz, Umutsuzluğa ve kötümserliğe izin vermeyeceğiz. Karamsarlığa fırsat tanımayacağız ve kara propagandayla uğraşanlara karşı birlik içinde duracağız. Nefsiyle savaşmayanlara, pes edenlere, yorulanlara, bireysel çıkar peşinde koşanlara ve değerlerimizi kişisel çıkarları için kullanmaya çalışanlara karşı uyanık olacak ve her zaman hazır halde olacağız. Beka mücadelemizi gölgelemeye çalışanları hep birlikte engelleyeceğiz. Kimseden korkmayacağız, kimseye boyun eğmeyeceğiz.” diye ifade etti.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek adayın bulunduğu seçimde Özgen Alper Yalçın kullanılan oyların tamamını alarak başkan seçildi.

Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ve partililer katılım sağladı.

1.jpg

5.jpg

HABER:İsmail TEMİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber