Alcácer transferinde neler yaşandı?

Alcácer transferinde neler yaşandı?
Haber Expres TV ekranlarında yayınlanan Expres Spor programı sunucusu İbrahim Ertürk, yaptığı araştırmalar sonucu Paco Alcácer transferinin perde arkasını canlı yayında açıkladı

İbrahim Ertürk’ün sunduğu Expres Spor programında, bu hafta Samsunspor’un Galatasaray maçı analizi, transferler ve birçok konu ele alındı. Maç analizinin yapıldığı ve transfer çalışmalarının değerlendirmelerinin yapıldığı programda İbrahim Ertürk, transfer döneminde günceme gelen Paco Alcácer isminin transfer süreci hakkında dile getirilmeyen noktalara değindi.

Canlı yayında önemli bilgiler paylaşan Moderatör Ertürk, Alcácer’in menejerlik şirketi ile temas kurduklarını ve basın danışmanı ile yapılan görüşmeleri belgeleri ile birlikte paylaştı. İbrahim Ertürk, basın danışmanının Paco Alcácer’e çeşitli teklifler aldığını ve bu teklifleri değerlendirdiğini ancak kendisinin Dubai’de kalmak istediğini belirterek, eşinden dolayı Samsun’u istemediği söylentilerinin doğru olmadığını, futbolcunun eşinin Samsun’u hiç bilmediği ve gitmediğini, Samsunspor yöneticilerinin mazeret ürettiğini ifade etti.

Ayrıca Ertürk futbolcunun basın danışmanı Antenio Sanfeleu’nun, Samsunspor’un getirdiği teklifi değerlendirmeye almadıklarını da yazışmalarında dile getirdiğini belirtti.

HABER: Zafer Can KARAHAN

basliksiz-1.jpg


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor