Mesire Alanı için ilk kepçe vuruldu!

Mesire Alanı için ilk kepçe vuruldu!
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan tarafından geçtiğimiz günlerde müjdesi verilen Ayvacık yolu üzerinde ki 16 bin metrekarelik alana yapılacak olan mesire alanının çalışmaları için ilk kepçe vuruldu

img-20230816-092815.jpg
Çarşamba ilçesi eski Şeker Fabrikası Lojmanları bölgesi olarak bilinen ve geçtiğimiz aylarda TOKİ Konut bölgesi olarak açıklanan alanın Ayvacık –Çarşamba Karayolu üzerinde bulunan 16 bin metrekarelik yeni bir mesire alanı için belediye çalışmalarına başladı. Yapılacak olan mesire alanı hakkında hazırlanan projelerden bahseden Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “İlçemizi bir turizm merkezi haline getirmek en büyük gayelerimizden birisi. Yaptığımız çalışmalarda da bu yönde hareket ediyoruz. Mesire alanımız için çalışmalarımıza başladık. Mesire alanımızın içerisinde ise çocuk oyun parkı, yürüyüş yolu, kamelyalar, mangal yeri, bisiklet yolu ve araç otoparkı yer alacak. Ayvacık yolu üzerinde 16 bin metrekare arazide hayata geçireceğimiz mesire alanımız, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların akabinde önce ki gün Çarşamba belediyesi ekiplerince mesire alanı temizliğine başlandı. Mesire alanında bulunan temizliğin yapılmasının ardından proje çerçevesinde yapılacaklar için çalışmalara hız verilirken çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak Çarşambalıların hizmetine sunulması bekleniyor.

HABER: EMİNE TEMİZ YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir