Merve&Furkan’ın mutlu günü

Merve&Furkan’ın mutlu günü
Aynur- Cemil İnce çiftinin kızları Merve ile AK Parti Çarşamba Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Acar ile Avukat Mediha Acar çiftinin oğulları Furkan Acar, gerçekleştirilen görkemli düğünle dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar.

Hafta sonu geniş katılımla gerçekleştirilen düğün merasiminde Aynur- Cemil İnce çiftinin kızları Merve ile AK Parti Çarşamba Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Acar ile Avukat Mediha Acar çiftinin oğulları Furkan Acar dünya evine girdiler. Yoğun katılımın olduğu merasimde çok sayıda davetli katılırken, davetliler düğün sahiplerini tebrik ettiler. Düğüne katılım sağlayan konuklarına bir bir teşekkür eden Acar ve İnce ailesi, davetlilerin mutlu günlerinde yalnız bırakmamalarından dolayı şükranlarını sundular.

Düğün Merasimine AK Parti Eski Milletvekillerinden Mustafa Çakır, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, idari amirler ve AK Parti camiasından pek çok isim katılım sağladı.

Genç çiftin nikahını kıyan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Merve & Furkan çiftine ömür boyu mutluluk dileklerinde bulunurken, aileleri de tebrik etti. Genç çiftin nikah şahitleri olan AK Parti Eski Milletvekillerinden Mustafa Çakır, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’de tebriklerini iletirken mutluluk dileklerinde bulundular.
 

Nikah merasiminin ardından düğün merasimi ikramlar ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile sona erdi. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak, genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileriz.

HABER: Nuri ŞEKER

,,7-001.jpg2-051.jpg3-043.jpg1544524547-001.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber