MHP’de mahalle başkanları toplantısına devam

MHP’de mahalle başkanları toplantısına devam
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen mahalle başkanları ile buluşma-kaynaşma toplantısı devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen kahvaltı programında, Mahalle başkanları ile tanışma ve istişare toplantılarına devam edildi. Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve parti yönetiminin katılımı ile parti mahalle başkanları ile istişare toplantısı yapıldı.

Partinin seçilen mahalle başkanları ile birlikte seçimlere etkili bir şekilde hazırlandığını anlatan MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, 2019 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması sonrasında 24 Haziran 2018 tarihinde yapılması kararıyla birlikte erken bir seçim sürecine girdiklerini, Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının daha önceden sahada oldukları gibi yine aynı şekilde çalışmalarını sürdüreceğinin altını çizdi.

Mahalle Başkanları ile parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulunan İlçe Başkanı Kemal Düzgün’ün konuşmasını tamamlamasının ardından kahvaltı programına geçildi. Yapılan kahvaltının ardından program son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber