Mazeret üretmeden hizmete devam

Mazeret üretmeden hizmete devam
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, muhalefetin meydanlarda kullandığı üsluba dikkati çekerek, "Onlar ne derse desin, biz mazeret üretmeden, hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi

Seçim çalışmalarında Çarşamba Belediye Başkanı ve adayı Hüseyin Dündar'a destek vermek için ilçede programlar yapan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, muhalefetin üslubunu eleştirdi. Demir, muhalefetin proje, hizmet üretmek yerine, engelleme politikası izlediğini söyledi.

carsamba.20140317105244.jpg

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesinde ilçe programlarını sürdürüyor. AK Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte Mithat Yılmaz ve Azmi Yılmaz fındık fabrikalarını ziyaret eden Milletvekili Demir, işçilerle görüştü. Daha sonra Ağcagüney ve Dikbıyık Beldelerine geçen Demir, Ağcagüney Belediye Başkanı Kemal Öztürk ve Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan'ı makamında ziyaret etti. Programlarda yerel ve genel siyasi gündem üzerine konuşma yapan Demir, Başbakan Erdoğan'a destek vermek isteyen herkesin bu seçimde sandıkta gerekeni yapması gerektiğini belirtti.

carsamba1.20140317105254.jpg

BUGÜNLERE KOLAY GELİNMEDİ

2002 yılından bu yana önlerine çıkarılan tüm engellere rağmen "durmak yok yola devam" diyerek hizmetlerini sürdürdüklerini ifade eden Milletvekili Demir, "Bugün Başbakan Erdoğan'ı yıpratmak için muhalefet partisi mensupları, hakaretler ve iftiralar atıyorlar. Yerel seçim adeta genel seçim havasında ilerliyor. Bu yüzden Başbakanımıza sahip çıktığımızı sandıkta göstermemiz lazım. Kim ne derse desin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın desteği sürdüğü müddetçe projelerimizi hayata geçirmeye, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu günlere kolay gelmedik. Mazeretimiz yok, icraatımız var. Ulaşım, sağlık, ekonomi ve eğitim gibi konularda nereden nereye geldik, bunların bir hatırı var" dedi.

carsamba2.jpg

DÜNDAR: DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Çarşamba Belediye Başkanı, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı Hüseyin Dündar da, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin hayırlı olmasını, hayırlar ve güzellikler getirmesini dileyerek, "2004 yılından beri geride bıraktığımız 10 yıl içerisinde memleketimizde ve Çarşamba'mızda çok önemli işleri hep birlikte gerçekleştirdik. Daha güzel projelerimizi hayata geçirmek için desteğinizi bekliyoruz" diye konuştu.  AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç de, 30 Mart seçimlerinde AK Parti'nin ilçesinde büyük bir oy oranıyla tarihe geçeceğine inandıklarını söyledi.

carsamba3.20140317105318.jpg

carsamba4.jpg

carsamba5.jpg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber