Lider Çarşambaspor Atakum maçına hazırlanıyor

Lider Çarşambaspor Atakum maçına hazırlanıyor
Bölgesel Amatör Lig’de mücadelede Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisinin önünde Yeni Amasyaspor’u güzel bir oyunla yenmenin ve liderliğinin mutluluğu yaşanıyor

 

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

Pazar günü Adapark Tesisleri’n de zorlu Yeni Amasyaspor maçına çıkan Çarşambaspor, rakibi karşısında oynadığı futbolla göz doldururken, daha farklı kazanabileceği bir maçı 2-1’lik skorla sonuçlandırması tribünleri dolduran binlerce taraftarı coşturdu. Yeni  Amasyaspor maçında, oynanan futbolla rakiplerine göz dağı veren Çarşambaspor’ da, hafta sonu Atakumspor maçının hazırlıklarına Adapark Tesisleri’nde bugün toplanarak çalışmalara start verecek.

Teknik Sorumlu İbrahim Hancı, zorlu bir karşılaşmayı kayıpsız kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını daha ligin bitmediği önümüzde çok uzun bir süreç olduğunu belirterek, “Sadece ortada kazanılan bir maç var. Futbolcularım fazla havaya girmeden bundan sonraki maça daha iyi konsantre olmaları lazım. Ben bu noktada bütün futbolcularımı bu maçta gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Ayrıca bizleri hiçbir maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da bizleri centilmence destekleyeceklerinden hiç kuşkum yok” diyerek, “Çarşambaspor bugünden itibaren Atakum maçının hazırlıklarına başlayacaktır” dedi.                                                                                                                                                       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber