Legend Hotel’de Keşkek Günü

Legend Hotel’de Keşkek Günü
Ayvacık ilçesinde hizmet veren Legend Hotel’de gelirinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağı Keşkek Günü bu gün düzenleniyor.

‘Saklı Cennet Ayvacık’ sloganı ile turizm alanında fark yaratmak için yola çıkan  ve bu çerçevede Ayvacık ilçesi baraj yanında kurularak müşterilerine uzun süredir hizmet veren Legend Hotel, işletmecisi genç işadamı Fevzi Atahan Özaslan tarafından fark yaratılmaya başlaması dikkatle izleniyor. Uzun süreden beridir sessizliğini koruyan Legend Otel bu gün farklı ve herkesin büyük bir sevgi ile desteklediği etkinlikle müşterilerine hizmete hazırlanıyor.

legend-hotel’de-keskek-gunu1.jpg

Legend Otel’in işletmesini alan genç işadamı ve aynı zamanda Siyasal Bilimler Fakültesi öğrencisi olan Fevzi Atahan Özaslan, otel müşterilerinin yanı sıra Ayvacık, Çarşamba ve Samsun’lular ile tur ile diğer müşterileriyle birlikte fark oluşturmak ve Legend Otelle beraber turizm alanında oteli, doğası muhteşem görüntüsü ile müşterileri ile beraber Suriye’ de destan yazan Mehmetçikler ile birlikte Mehmetçik Vakfına bir etkinlikle destek olmak üzere kolları sıvadı.

Legend Otel’ de geliri tamamen Mehmetçik Vakfına olmak üzere bu gün tüm davetliler ile müşterilerine bütün gelirinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmak üzere bu gün Keşkek Günü düzenleniyor. 7’den 70’e herkesin katılımının beklendiği Keşkek Günü bu gün saat: 13.30’da başlayacak. Legend Hotel’in Genç İşletmecisi Fevzi Atahan Özaslan, keşkek günü nedeni ile yaptığı açıklamasında günümüze tüm halkımız davetli olup, son günlerde sınırlarımızda ki güvenliği tesis etmek amacıyla canla başla mücadele eden Mehmetçik’lerimize destek olabilmeyi arzuladık. Bu vesile ile bu gün tüm geliri Mehmetçik Vakfına olacak şekilde hem birlik ve beraberlik hem de destek amacı ile bir araya gelmeyi hedefledik. Umarım halkımız da aynı duyarlılığı gösterir. Şimdiden katkı sunacak herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL – Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber