Aday Bilici’den coşkulu başlangıç!

Aday Bilici’den coşkulu başlangıç!
CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda yapılacak olan kongre öncesi önceki dönem İlçe Başkanı Süleyman Bilici, adaylık açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Başkan Adayı Süleyman Bilici, önceki dönem yapmış olduğu başkanlık sürecini hatırlatarak, yeni dönemde daha çalışkan ve CHP’nin Çarşamba’da ki çıtasını daha da yukarılara taşımak için mücadele edeceğini ifade etti.

Yoğun katılım nedeniyle ilçe başkanlığı binasında adeta adım atmaya yer kalmayan bir coşkulu kalabalık karşısında adaylık açıklamasında bulunan Süleyman Bilici, CHP içinde yapılacak olan seçimin kazananı ya da kaybedeni olmadığını, yapılacak olan kongrenin parti içindeki demokrasi şöleni olduğunu vurguladı. Katılımcıların sık sık alkışladığı Başkan Adayı Bilici, yeni dönemde partililerle birlikte daha fazla çalışarak CHP’nin başarısını arttırmak için var gücüyle çalışacağını söyleyerek, partililerden destek istedi.

Kamu da yıllar boyunca çalıştığını da hatırlatan Başkan Adayı Bilici, yakın zamanda emekliye ayrılarak, tüm zamanını ve mesaisini Cumhuriyet Halk Partisi için harcayacağını da ekledi. Parti üyeleri, delegeler ve İlçe Başkanı İlhan Yürükcü’nün de bulunduğu basın açıklaması, parti binası önünde çekilen toplu fotoğraf ile birlikte son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber