“Layık olduğu yere getireceğiz”

“Layık olduğu yere getireceğiz”
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor’un, önceki gün Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşananlardan dolayı TFF’den gelen açıklamanın ardından hafta sonu oynanacak olan Niksar Belediyespor maçı iptal oldu

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, bu hafta sonu karşılaşacak olduğu Niksar Belediyespor ile olan maçı, önceki gün Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylardan dolayı TFF’den gelen açıklamanın ardından iptal oldu.

“Gereken her şeyi sahaya yansıttılar”
Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Bartınspor ile karşılaşan Çarşambaspor, rakibini evinde 2-0 yenerek 3 puanla mutlu dönmüştü. Çarşambaspor Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya, maç değerlendirmelerinde bulunarak, “Rakibin sıralamada ki yerine bakmaksızın kazanmak üzerine çalışmalarını sürdürdük. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Gereken her şeyi sahaya yansıttılar. Skoru ilk on dakikada da koparabilirdik ama zor olması, belki de bizim ilerlememiz ve gelişmemiz açısından daha iyi oldu. 51. Dakikada 10 kişi kaldık. Şanssız bir pozisyonda kırmızı kart gördük. Diğer arkadaşlarımız çok iyi savaştılar. Rakibin de son şanslarından biriydi. Bu maçı kendilerine ‘kurtuluş maçı’ olarak değerlendirmişler. Bizim oyuncularımız öyle bir şans tanımadılar. 3 puanı aldığımız için mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

“Kesinlikle çözüm şiddet değil”
Önceki gün Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçında hakeme uygulanan şiddet ile alakalı konuşan Teknik Direktör Köklükaya, “Şiddet, yeşil sahada, meydanda, ya da ara sokakta nerede olursa olsun. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Kesinlikle çözüm şiddet değil. Bizim de canımızın yandığı bir çok maç oldu. Olacakta. Sonuçta hakemlerde insan, hataları olabilir. Haklı olsanız bile böyle bir şeye hakkınız ve cüretiniz olmamalı.” şeklinde konuştu.

“A, B ve C planlarımızı belirledik”
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelendiğini açıklamıştı. Bundan dolayı da Çarşambaspor’un hafta sonu Niksar ile oynayacak olduğu maç, resmi olarak ertelendi. Bu açıklama sonrası Köklükaya, “Biz bu süreçte A, B ve C planlarımızı belirledik. Bu hafta Niksar maçından sonra BAY haftasına girecektik. Federasyonun yapacak olduğu açıklamaya göre hareket edeceğiz. Bizde ona göre plan ve programımızı yürüteceğiz. Cumartesi gününe kadar antrenmanlarımıza devam edeceğiz.” cümlelerini kullandı.

“Layık olduğu yere getireceğiz”
Kart cezalısı ve sakat oyuncular hakkında bilgilendirmelerde bulunan Köklükaya, “Kırmızı kart cezalısı kalecimiz Engin var. Haklı bir karttı. Erkan’da Perşembespor maçında 3 maç ceza almıştı. Sakat oyuncularımız da Burak ve Uğurcan. Aramıza kısa süre içerisinde dönecekler inşallah. Ama Çarşambaspor sahaya çıkıyorsa eksiği yok demektir. İlk hafta geldiğim defans oyuncuları ile geçtiğimiz hafta sonu Bartınspor maçına çıktığımız defans oyuncularıyla alakası yoktu. Gün geçtikçe daha güzel oynuyoruz. Gol pozisyonlarını daha iyi buluyoruz. İnşallah Çarşambaspor’u layık olduğu yere getireceğiz.” dedi.

Adapark Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdüren Çarşambaspor, Cumartesi gününe kadar çalışmalara devam edeceklerini ve TFF’nin süresiz maç oynamama kararı sonrası hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir