“Fark Yaratmak İçin Adayım”

“Fark Yaratmak İçin Adayım”
Kirazlıkçay Mahallesi Muhtarı Adayı Kezban Remziye Akdağ, “Herkesin sesini duymak ve herkesin ihtiyaçlarına cevap vermek için buradayım.” diyerek 31 Mart’ta sandık başına gidecek olan seçmenlere seslendi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken Çarşamba ilçesinde de mahalle muhtar adayları çalışmalara başladı. Kirazlıkçay Mahallesi’nin tek kadın muhtar adayı Kezban Remziye Akdağ, evli ve 2 çocuk annesi.

“Biz hepimiz biriz”

“Benim amacım, toplumumuzu daha iyi bir yer yapmak için birlikte çalışmaktır.” diyen Muhtar adayı Kezban Remziye Akdağ, “Neden mi adayım? İlk önce kadın-erkek oy veren herkesin hakkı olacak benim üzerimde. Adaletli olarak bunun hesabını verebilmek benim boynumun borcudur. İhtiyaç sahibi olan komşumuzu görmezden gelmeyeceğim. Herkese görüşünden dolayı saygım sonsuzdur. Herkese açığım. Bir erkek gelip benimle rahatlıkla konuşabilir, sorununu anlatabilir ama bir kadın bir erkeğe geldiğinde daha rahat olamaz. Kadın erkek ayırmıyorum, biz hepimiz biriz. Ben hepsinin oylarına talibim, hepsinin desteğini istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kadınların her yerde görev alması gerektiğini belirten aday Remziye Akdağ, “Kadınlar erkeklere göre daha ince ayrıntılara dikkat ederler. Kadınların her yerde olması konusunda herkes hemfikir. Ama sözde kalmadan bunu gerçekleştirelim. Kadınlar her yerde her işin içinde olsun istiyoruz. Hiçbir kadının el atıp da yarım bıraktığı bir şey ben bilmiyorum. Şu ana kadar el atıp da yapmadığım, başaramadığım bir şey olmadı. Olursa bu ilk olacak.” Cümlelerini kullandı.

“Seçilmiş olmak için değil, gerçek bir fark yaratmak için aday oldum”

Göreve gelirse seçilmiş olmak için fark yaratmak için geleceğini vurgulayan Akdağ, “Herkesin sesini duymak ve herkesin ihtiyaçlarına cevap vermek için buradayım. Benim için adalet ve eşitlik sadece sözde kalmaz, gerçekleştirilmesi gereken bir görevdir. Benim amacım, toplumumuza daha iyi bir yer yapmak için birlikte çalışmaktır. Büyüklerimin kız kardeşi, genç kardeşlerimin de ablası olmak isterim. Ben her zaman seçmenlerimin yanındayım ve onların sesini duymak için buradayım. Aday olduğum bu göreve sadece seçilmiş olmak için değil, gerçek bir fark yaratmak için aday oldum. Herkesten şimdiden Allah razı olsun” dedi.

HABER: Yağmur AYAN – Berat GONCA

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber