Ladik Belediyespor’a Ağır Fatura

Ladik Belediyespor’a Ağır Fatura
Bölgesel Amatör Ligi 4. grupta mücadele eden temsilcimiz Ladik Belediyespor’un 4. hafta oynadığı Fatsa Belediyespor maçının faturası ağır oldu.

Deplasmanda oynadığı Farsa Belediyespor maçının başında 1-0 öne geçen temsilcimiz Ladik Belediyespor 25 ve 35. dakikalarda gördüğü kırmızı kart ile karşılaşmayı 9 kişi tamamlamıştı. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında yediği penaltı golü ile maç 1-1 tamamlanmıştı.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Ladik Belediyespor Başkanı Ali Sukas, “Birde uyduruk bir penaltı veriliyor. Emeklere yazık. Biz ne için mücadele ediyoruz? Takımı sahadan çekmeme ramak kaldı. Bir kez daha böyle bir hakem gelsin maçımızı yönetsin takımı ligden çekerim. Doğdum doğalı futbolun içindeyim, ben bu hakem kadar emek çalan bir adam görmedim. Soyunma odasında oyuncularımızın gözünden akan yaşlara yazık” ifadelerini kullanmıştı.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun 26.10.2015 Tarih ve 15 Sayılı Toplantısında bu karşılaşma ile ilgili aldığı karar şu şekilde:

31-Ladik Bld. Spor Klb. hakkında; 21.10.2015 tarihinde oynanan Fatsa Bld.- Ladik Bld. Spor Klb. BAL müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması nedeni ile savunma istenmesine,

32-Yasin KELEŞ (Ladik Bld. Spor Klb. Fut.) hakkında; 21.10.2015 tarihinde oynanan Fatsa Bld.- Ladik Bld. Spor Klb. BAL müsabakasında kırmızı kart dışında ceza tayinine yer olmadığına (22.10.2015 Tedbirli), Kırmızı kart gereği 1 maç.

33-Hasan Vehbi BAYRAKTAR (Ladik Bld. Spor Klb. Fut) hakkında; 21.10.2015 tarihinde oynanan Fatsa Bld.- Ladik Bld. Spor Klb. BAL müsabakasında rakibe kuraldışı harekette bulunması nedeni ile 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (22.10.2015 Tedbirli), karar verildi.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor