‘KUYUMCUNUN TERAZİSİ EYÜP GÜLER’İ GÖSTERİYOR!’

‘KUYUMCUNUN TERAZİSİ EYÜP GÜLER’İ GÖSTERİYOR!’
Samsun Esnaf Odaları Birliği’nin 06 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştireceği seçim öncesinde, mevcut başkan Hacı Eyüp Güler Çarşamba’da ki meslek esnaf odaları önceki dönemde olduğu gibi mevcut başkan Hacı Eyüp Güler’e tam destek verdiklerini açıkladılar.

Samsun Esnaf Odaları Birliği’nin 06 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştireceği seçim öncesinde, mevcut başkan Hacı Eyüp Güler ve Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş’ın yarışacağı seçimde, Çarşamba’da ki meslek esnaf odaları önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de mevcut başkan Hacı Eyüp Güler’e tam destek verdiklerini açıkladılar.

Geçtiğimiz aylarda Ordu’da düzenlenen Başkanlar Kurulu toplantısında mevcut başkan Hacı Eyüp Güler’in tekrar Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na yeniden aday olacağını açıklamasının ardından, yine Ordu’da özellikle Çarşamba Esnaf Odaları tarafından Hacı Eyüp Güler ile yola devam edileceği sözü verilmiş, seçim atmosferine girilmişti. Yine geçtiğimiz günlerde Samsun Tuhafiyeciler Odası Ahmet Akbaş’ın da yapılacak seçimde aday olacağını açıklamasının ardından sahalara inilip, çalışmalara başlanılmıştı. Özellikle Çarşamba Oda Başkanları’nın tavırları merak edilirken, önceki akşam bir araya 10 oda başkanı yaptıkları istişare toplantısında Hacı Eyüp Güler’e tam destek vermeleri ile seçim konusunda net kararlarını verdiler.

Samsun Esnaf Odaları Birliği’nin ilçeler bazında Çarşamba ve Bafra’nın delegelerinin fazla olması, yine Çarşamba ve Bafra’nın seçim sonuçlarını belirleyeceği, bu ilçelerinde Hacı Eyüp Güler’in yanında olmasıyla tekrardan başkanlığına kesin gözüyle bakıldığı söylendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber