KÖYLÜLERDEN ÖNLEM İSTEĞİ

KÖYLÜLERDEN ÖNLEM İSTEĞİ
Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde ki vatandaşlar karayolunda ki kazalara önlem alınması için bir araya geldi.

Çarşamba-Ayvacık Karayolu arasında bulunan Cayvar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallelerinin ana yola çıktığı yerde yaşanılan kazalara önlem alınmasını istedi. Cayvar Mahallesi girişinde bir araya gelen vatandaşlar, Çarşamba İlçe Jandarma Ekipleri’nin de katılımlarıyla taleplerini dile getirdiler.

Çarşamba-Ayvacık Karayolu üzerinde yaşanılan kazalarda çok sayıda akrabasını kaybettiklerini anlatan mahalle sakinleri, kaza yolunda yetkililerin bir an önce önlemlerin alınmasını istedi. Mahalle sakinlerinden Adnan Köse, mahallelerinden çok sayıda komşusunu bu mevkide yaşanılan kazalarda kurban verdiklerini anlatarak, “Buraya mutlaka uyarıcı olacak bir sistem getirilmesi lazım. En azından trafik lambası koyulursa, sürücüler daha yavaş gelir. Can kaybının önüne geçilmiş olur. Burada çok kaza oldu. Bir komşumuzun gelinine araba çarpması sonrası 80 metre sürüklendi. En son ki kazada traktörde ki 4 kişi yaralandı. Bunlara önlem alınmasını istiyoruz. Bu yolda ki kazalarda 11 kişi hayatını kaybetti. Buraya yakın okulumuz var. Öğrencilerimizin can tehlikesi de bulunmakta. Her gün endişe içerisinde çocuklarımızı yolluyoruz. Yetkililerin bir an önce bu konuya çare bulmalarını istiyoruz. Karayollarından kalıcı bir çözüm bekliyoruz. “ dediler.

Vatandaşlar öte yandan yol üzerinde yapılacak çalışmalarda kendileri de yardımcı olabileceklerini ifade ederek, bir an önce can kayıplarının önüne geçilmesinin gerektiğinin vurgusunu yaptılar.

Jandarma’nın Cayvar Mahallesi girişinde geniş güvenlik önlemleri alırken, mahalle sakinleri olaysız bir şekilde dağıldılar.
koylulerden-onlem-istegi-(1).jpg

koylulerden-onlem-istegi-(2).jpg

koylulerden-onlem-istegi-(4).jpg

koylulerden-onlem-istegi-(5).jpg



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel