Köye halı saha sonrası ilk turnuva başlıyor

Köye halı saha sonrası ilk turnuva başlıyor
Çarşamba ilçesi arım bölgesinde yeni bir semt sahası açıldı ve açılışa özgü olarak geleneksel olarak köy turnuvası düzenlendi.

 

Açılışa AK parti ilçe başkanı Mehmet Köse, Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe müdürü İlkay AYDIN, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Tarım, Kızılot Karakol Komutanı, Köy Muhtarları, vatandaşlar ve çok sayıda sporcu katıldı. Yapılan konuşmalar da Ak parti ilçe başkanı Mehmet Köse, “Partimizin hizmet anlayışı her alanda olduğu gibi spor ve sosyal alanda da devam etmektedir. Bu tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın ise 'Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'ın göreve gelmesinden sonra Samsunumuzun her ilçesinde ve köyünde büyük bir Gençlik ve spor hamlesinin başladığını, her yeni gün yeni tesisler açıldığını ve gençleri bu tesislerden yararlandığını, Çarşamba’mızın da bu değişimden nasibini fazlasıyla aldığını dile getiren Aydın, köyümüze bu tesisi kazandırmakta emeği geçen Başta bakanımız Suat Kılıç, olmak üzere İl Müdürümüz Ömer Altunsoy'a, Kaymakamımız Altun'a, İlçe başkanımız Köse’ye, Genel Meclis Üyemiz İbrahim Tarım'a, Muhtarımız Adem Ekiciye ve emeği geçen herkese gençler adına teşekkür ediyorum. Ayrıca gençlere de sahada akıttığınız teri sigara ve alkolle kirletmeyin diyerek tüm takımlara başarılar diliyorum' diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra kurban kesimi ve kurdela töreniyle saha hizmete açıldı. Eski geleneklerden olan köy turnuvası 16 köy takımının katılımı ve ilk düdükle başladı. Bölge köylerinin muhtarlarının başında olduğu takımlar kıyasıya mücadele ettiler. ilk hafta sonuçlarına göre :

 Akçatarla-karacalı: 5-3

 Kumtepe- Demirli: 8-1

 Köklük-Kaydan:   2-2

 Ustacalı-A. kavacık:8-3

 Y.kavacık-A.esenli:2-0

 Akçaltı-Kocakavak:4-1

Haber-Foto: Nevzat Akkaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir