Köse ve ekibinden Özden'e ziyaret

Köse ve ekibinden Özdene ziyaret
AK Parti Çarşamba Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Mehmet Köse, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine başlayan Özden'i makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine başlayan Özden'i AK Parti Çarşamba Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Mehmet Köse ve eski ilçe yöneticilerinden Yukarı Dikencik Muhtarı Mustafa Batdal, Belediye Meclis Üyesi Durmuş Sezgin ve Enver Arslan, eski İlçe yöneticisi Ali Doğan, İbrahim Gülçiçek makamında ziyaret ettiler.

AK Parti eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Mehmet Köse, Kamuran Özden'e yeni atandığı görevinde başarılar dilerken hayırlı olsun temenni ve dileklerini ilettiler. Özden, Memleketimizden bizlere gelen destek ve gösterilen sevgi bizleri de sevindirirken gururlandırıyor. Biz memleketimiz için ve Ülkemiz adına güzel hizmetleri yaparak geçmişte sağlık bakanlığımızda bundan sonra da Gençlik ve Spor Bakanlığımızda sürdürmeyi hedefliyoruz. Her ikisi de halkımızın geleceğinin teminat altına alınması ve güzel bir gelecek için çalışmalarla dolu hizmet alanları. Allah bileri utandırmasın. Sizlerin bu ziyareti nedeni ile de teşekkür ediyorum duygularını ifade ettiği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber