Çarşamba’da Yeni Meclis Üyeleri İlk Toplantısını Yaptı

Çarşamba’da Yeni Meclis Üyeleri İlk Toplantısını Yaptı
Yerel seçimlerin ardından Çarşamba Belediye Meclisi’nin 1. Dönem Nisan Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Dündar yönetiminde yeni meclis üyeleri ile yapıldı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın açılış konuşmasının ardından başlayan toplantıda 1. ve 2. reis vekillikleri ile katip üyeliklere, encümen, plan bütçe komisyonu, Bayındırlık ve İmar Komisyonları, tarife ve kira tespit komisyonu, Samsun Belediyeler Birliği ile Tarihi Kentler Birliğine üye seçimleri gerçekleştirildi. Belediyenin 2013 yılı faaliyet raporu Belediye Başkanı Hüseyin Dündar tarafından meclise hitaben okunarak mevcudun oy birliği ile kabul edildi.

Sonucun hayırlı olması temennisi ile sözlerine başlayan Belediye Başkanı Dündar, “4 beldesi ve 122 köyü ile birleşen ilçemizin nüfusu 137 bine ulaşmıştır. Belediyemizin meclis üyesi sayısı başkan dahil 32 olmuştur. AK Parti’nin 24, MHP’nin ise 7 üyesi bulunmaktadır. Ortak amacımız ilçemize, şehrimize hizmet etmek olduğuna göre önümüzde 5 yıllık görev süremiz içerisinde yararlı işler yapacağımıza inancımız tamdır. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABER: Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber