Köse, “Çarşamba’ya yeni Öğretmen Evi”

Köse, “Çarşamba’ya yeni Öğretmen Evi”
AK Parti Çarşamba ilçe Başkanı Mehmet Köse, haftasonu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Çarşamba’ya yaptığı ziyareti değerlendirdi.

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN-Burak ÇALIŞKAN

Hafta sonu Çarşamba’da insatına başlanan Gençlik Merkezi’nin temel atma törenine katılmak için Çarşamba gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Milletvekilleri, temel atma töreni sonrası Çarşamba’da bir dizi temaslarda bulunmuş, AK Parti ilçe yönetimi ile bir araya gelmişlerdi. Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, Bakan Kılıç’ın gelişinin ardından bir değerlendirmede bulundu.

Köse ilçede  yapılan yatırımlar konusunda Bakan Kılıç’ın kendilerine destek olduklarını belirttiği açıklamalarında, “Hafta sonu bakanımızın da ziyaretleri ile temelini attığımız Gençlik Merkezimiz ihşallah en kısa zamanda hizmete başlayacak. Gençlik merkezimiz bir çok alanda gençlerimizin hizmetinde olan olacak. İçerisinde 350 kişilik çok amaçlı salondan dersliklere, dans salonlarına kadar her türlü yapıyı barındıracak” dedi.

Bakan Çarşambadaki öğretmenlere müjdeyi verdi.

Suat Kılıç’ın Genlik ve Spor Bakanı olduktan sonra Samsun ve ilçeleri bir çok hizmeti olduğunu belirten Köse, yaptıkları son görüşmede ilçede yapına başlanan ama yarım kalan Öğretmen evi içinde çalışmaların başlayacağını açıkladı. Köse, “Bakanımız Genlik Merkezinin temel atma töreninde yeni yapılacak olan 500 kişi kapasiteli öğrenci yurdu ve yapılacak yeni kapalı spor salonun müjdesini vermişlerdi. Bakanımızla son yaptığımız görüşmeler doğrultusunda ilçemize yapılacak olan Öğretmen Evi için de destek istedik. Kendisi de bu durumla ilgilerek gerekli yerlere bildirimde bulundu. Öğretmen evimizinden çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Çarşamba’da görev yapan bütün öğretmenlerimizi kullanabileceği sosyal bir alanı öğretmenlerimize kavuşturmuş olacağız” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın, Milletvekillerinin ve İl Başkanın da destekleri ile ilçede yatırım anlamında ciddi adımlar attıklarını kaydeden Köse, Ak Parti Çarşamba İlçe başkanlığı olarak bu desteklere layîk olmaya çalışıyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber