Köktaş Süre Verdi

Köktaş Süre Verdi
Köktaş, istifa etmek için bu hafta sonuna kadar süre tanıdı

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, belediye başkan adayı ya da meclis üyeliğine aday olacak ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine istifa etmek için bu hafta sonuna kadar süre tanıdı

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Danışma Kurulu Toplantısı'nın basına kapalı bölümünde, aday adayı olacak teşkilat yöneticilerinin istifalarını bu hafta içinde vermelerini istediği öğrenildi.

 ZAAFİYET YAŞANMASIN

Köktaş'ın seçim çalışmalarına başlandığını, teşkilatların zaafiyet yaşamaması gerektiğini hatırlattığı konuşmasında, "Elinizi çabuk tutun, aday adaylığı başvurunuzu son günlere bırakmayın” uyarısında bulunduğu kaydedildi. Köktaş’ın, toplantının basına kapalı bölümünde, “İlçe başkanlarımız içerisinde aday adayı olmayı düşünenler bu hafta içerisinde çalışmalarını hızlandırıp istifalarını versin. Zira aday adayı olacak ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri için bizim de çalışma yapmamız gerekiyor. Teşkilatlarda oluşacak zaafiyet seçimlerde bize zarar verir. Parti çalışmalarının zarar görmemesi için aday adayı olacak arkadaşlar elini çabuk tutsun" dediği öğrenildi.

 Başkan Köktaş'ın bu konuşmasının ardından çalışmalarını hızlandıran çok sayıda ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyesinin hafta içerisinde aday adayı olmak için istifasını sunmak için harekete geçtiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir