Kız Anadolu İHL'nin yolu can sıkıyor

Kız Anadolu İHL'nin yolu can sıkıyor
Çarşamba Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi  üzerinde eğitim veren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul yolu içler acısı. Eğitim yuvasının yolunun bozuk olması, ilgisizlik tepkilere neden oluyor.

 Son yıllar da Çarşamba İlçemiz de yeni eğitim binaları ile hizmete başlayan eğitim yuvası Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan Öğrenci yurdu binasının önünden geçen yol ile birlikte Görkem Konut siteleri arkasında ki 50 metrelik yolun bakımsızlığı nedeni ile araç sürücüleri, veliler tarafından tepki ile karşılanıyor.

 Görkem Konutlarının arkasında kalan 50 metrelik yolun çamur deryası olması bir yana çukurlarla dolu olması, hiç bir yetkilinin yol üzerine yapılması gereken asfaltlama ve yolun düzenlemesinin yapılmamasına tepki gösteren öğrenci velileri, sabahları çoğu öğrencisini özel araçları ile getirmek zorunda. Aynı zamanda okul öğretmenlerinin de araçları ile servisler eklenince okul girişi işkence haline geliyor. Hepsini geçtik yolun rezalet görüntüsüne hiç söz bulamıyoruz. 50 Metrelik yolu yapamıyorsalar boşuna makam işgal etmesinler" şeklin de tepkilerini dile getirdiler.

Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin diğer bir sıkıntısı ise okul önünde açılmayan yolun da okul servislerine sıkıntı yarattığı iddia edildi. Okul önünden yeni açılan ana yola bağlantısı olması gereken yol için belediye ve Milli Eğitimin istimlak sorununu çözme noktasında ilgisiz kalmaları düşündürücüdür. Bu yol açılmış olsa idi okul servisleri için de özel araçları ile gelen veliler için de güzel olacaktı şeklinde isteklerini dile getirdiler. Ayrıca önümüzde ki günlerde hizmete açılacak olan okul yatılı yurt inşaatının da sona ermesi ile yolun mutlaka kısa sürede onarılarak düzgün hale getirilmesini, 50 metrelik yolunsa asfaltlanarak hizmete açılmasını istediklerini dile getirdiler.

HABER MERKEZİ

1-1.jpg2-2-001.jpg3-009.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel