Kitap Okuma etkinliğinde İlçe Birincisi Yıldıray Çınar’dan

Kitap Okuma etkinliğinde İlçe Birincisi Yıldıray Çınar’dan
Çarşamba İlçesi’nde gerçekleştirilen Kitap Okuma Etkinliği’nde 27 öğrenci yarıştı. Yarışmada İlçe Birincisi Yıldıray Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden çıktı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabın anlama seviyesini görmesini sağlamak, güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla “Kitap Okuma Etkinliği”ne Çarşamba ilçesinden 27 öğrencinin katıldığı yarışma dün Mehmet Akif İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Bu etkinlik sonucunda İlçe birinciliğine Yıldıray Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Gamze Ekici 86 puan, İlçe ikinciliğine 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Didem Yavuz 74 puan ve İlçe üçüncülüğüne Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Sedef Yılmaz 70 puanla hak kazandı. Bu 3 öğrenci 16-27 Ekim tarihleri arasında Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirleyeceği bir tarihte düzenlenecek yarışmada Çarşamba ilçesini temsil etme hakkını elde etti.

HABER: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber