Kaymakamlık ve Milli Eğitim’den ‘15 Temmuz’ Kitapçığı

Kaymakamlık ve Milli Eğitim’den ‘15 Temmuz’ Kitapçığı
Çarşamba Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçedeki ilk-orta ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilerin yapmış olduğu resim ve yazmış olduğu resimlerden oluşan 15 Temmuz kitapçığı bastırıldı.

Çarşamba Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle ilçemizdeki İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde eğitim gören öğrencilerin belirli gün ve haftalarla alakalı resim ve şiir çalışmalarından seçilen eserler “Öğrenci Fırçasından/ Kaleminden 15 Temmuz ve Öğrenci Fırçasından Belirli Gün ve Haftalar” adlı kitapçık 400 adet bastırılarak, ilçe halkına dağıtıldı.

Kitapçıkta, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli İrade Zaferi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstiklâl Marşı, Çanakkale Zaferi ve Sağlıklı Yaşam ve Sağlıklı Nesil ile alakalı şiir ve resimlere yer verildi. Kitapçıkta ki resim ve şiirlerle öğrencilerin Milli Tarih ve Şuura ne kadar duyarlı oldukları ve bunu da başkalarına aşılama bilinci taşıdıklarının bir işareti olarak görülmekte. İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu bilincin gelecek kuşaklara aktarılması için eserlerini bu şekilde kayıt altına alarak halkın hizmetine sunuldu.

HABER: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber