Kitap fuarı bugün açılıyor

Kitap fuarı bugün açılıyor
Ali Fuat Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı’nın tanıtımıyla alakalı olarak, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, basın mensupları ile bir araya geldi.

 

Başkan Av. Hüseyin Dündar, yarın açılışı yapılacak olan "Çarşamba Kitap Fuarı"nın açılışı öncesi Emirgan Parkı Restoranı'nda basın toplantısı düzenledi. Basın mensupları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, fuar konusunda bilgilendirme yaptı.

Çarşamba Kitap Fuarı'nı ilk kez gerçekleştirdiklerini belirten Dündar, "09-16 Mayıs tarihleri arasında Çarşamba Belediyesi'nin organize ettiği Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında 'Çarşamba Kitap Fuarı'nı bu yıl ilk kez düzenliyoruz. Ali Fuad Başgil, Çarşamba'nın ortak değeridir. Ali Fuad Başgil, Çarşamba'da 1893 yılında Sarıcalı Mahallesi'ndeki bir evde Mehmet Şükrü Efendi'nin oğlu olarak dünyaya gelmiş ve ilköğretimini burada tamamlamıştır" dedi.

Yarın Abdullahpaşa Meydanı'nda açılışı yapılacak olan 'Çarşamba Kitap Fuarı' hakkında da bilgi veren Başkan Dündar, "09-16 Mayıs 2013 tarihleri arasında Çarşamba ilçesinde ilçemizde yapılacak olan fuarımıza 41 yazar, şair ve 55 yayınevi katılacak. Çadır bin 200 metrekare olup, bölge ve ilçe şartlarına göre büyük bir çadır oluşturuldu. Yayıncı firmalarımız Türkiye genelinde tanınmış firmalardır. Çadırda ilk olarak yazar ve şairlerin imza töreni olacak. Ardından da Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde yazar ve şairlerimizin konferansı ve söyleşisi olacak" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Dündar basın mensuplarına, yarın saat 13.00'de Çarşamba ilçesinde Abdullahpaşa Meydanı'nda açılışı yapılacak olan Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında 'Çarşamba Kitap Fuarı'nı gezdirdi.

img_9186.jpgimg_9251.jpgimg_9266.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber