Kıdem Tazminatı Görüşmesinden Sonuç Çıkmadı

Kıdem Tazminatı Görüşmesinden Sonuç Çıkmadı
Kritik toplantının ardından açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "1 hafta 10 gün sonra yeniden bir araya geleceğiz." dedi.
Bireysel hesaba dayanan Kıdem Tazminatı Fonu sistemi oluşturulması için taraflar bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası Çelik kısa bir açıklama yaptı . 
 
"ŞARTLARI GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ" 
Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik toplantı sonrası yaptığı açıklamada, tarafları dinlediklerini ve bir taslak oluşturduklarını dile getirerek ''Bu konuların teknik boyutunun önemli olduğuna vardık ve yeniden bir değerlendirme yaparak 1 hafta 10 gün sonra yeniden bir araya gelmek üzere bugün bu toplantıyı tamamladık. O gün geldiğinde yeniden şartları gözden geçirip kararımızı verceğiz.'' dedi. 
 
"TASLAK ÇALIŞMALARI YAPILACAK" 
Bugüne kadar konuşulanların taslak haline getirileceğini belirten Çelik şöyle devam etti: "Kısa süre içinde yağacağımız toplantıda nelerde uzlaştığımız nelerde uzlaşamadığımız konuları çok daha net ortaya çıkacaktır. Esnek çalışmayla ilgili uzaktan çalışma gündemimizdeydi Tarafların çekinceleri vardır. Taslak üzerinde çalışmalarımızı yapacağız. Bugüne kadar konuşulan herşeyi taslağa dönüştürdük. İnşallah bir çıkış bulacağız. Hükümetin herhangi bir zorlaması söz konusu değildir. Her yiğidin yoğrut yiyişi farklı olduğu gibi her konu başlı hakkında farklı görüşler var. Tüm tarafların görüşlerinin özetlendiği taslak oluşturmak önemli bir konu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel