Kaymakam’dan VEFA AVM Gezisi

Kaymakam’dan VEFA AVM Gezisi
Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, hafta sonu Vefa AVM’de hizmete açılan Ahenk Sağlık ve Güzellik Merkezi’nin açılış töreninin ardından alışveriş merkezinde kısa bir gezinti yaptı

Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, geçtiğimiz cumartesi günü Vefa AVM’de açılacak olan Ahenk Sağlık ve Güzellik Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Burada işyerinin açılış  kurdelesini kestikten sonra Vefa AVM’de gezintiye çıktı. Kaymakam Caner Yıldız, AVM’de bulunan bowling salonunda bowling oynadı. Yıldız daha sonra restoranları, birçok oyun salonları tek tek gezdi. Gezi esnasında İlçede yeni hizmete açılan Sinema salonuna da uğradı.

ahenk-guzellik-merkezi-hizmete-basladi-(1).jpg

İlçeye güzel bir merkezin kazandırıldığını belirten Kaymakam Caner Yıldız, “Gelişmekte olan İlçemize çok güzel standartlarda bir merkez kazandırıldı. Halkımız sosyal faaliyetlerini burada rahatlıkla gerçekleştirebilmekte. Vefa AVM ile birlikte Çarşamba’ya yıllardır ilçe halkının beklediği bir sinema kazandırıldı. Güzel çalışmaların ilçeyi daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel ve eğlenceli bir gezi oldu.” Şeklinde konuştu.

ahenk-guzellik-merkezi-hizmete-basladi-(3).jpg

ahenk-guzellik-merkezi-hizmete-basladi-(4).jpg

Kaymakam Yıldız daha sonra beraberindekilerle birlikte Vefa AVM’de yapımı süren camii inşaatını inceledi. Geziye Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanı Hakan Akçay’da katıldı.

Yapılan gezinin ardından Kaymakam Yıldız AVM’den ayrıldı.

ahenk-guzellik-merkezi-hizmete-basladi-(5).jpg

ahenk-guzellik-merkezi-hizmete-basladi-(6).jpg

ahenk-guzellik-merkezi-hizmete-basladi-(7).jpg

ahenk-guzellik-merkezi-hizmete-basladi-(10).jpg
 

Haber: Nevzat AKKAYA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber