Çarşambaspor taraftarlarından imza kampanyasına destek;

Çarşambaspor taraftarlarından imza kampanyasına destek;
Çapkın, "Galip Öztürk bir çatıdır"

BAL 5. grupta mücadele eden Çarşambaspor takımı deplasmanda Fatsaspor takımını 1-0 yendiği maç sonrası taraftarları, Çarşamba Şehirlerarası Otogara gelerek " Galip Öztürk Adil Yargılansın" kampanyasına imza desteği verdi.

BAL 5. grupta bir türlü bekleneni veremeyen Çarşambaspor deplasmanda karşılaştığı Fatsaspor karşılaşmasını  penaltı golü ile 1-0 kazanarak ilçeye döndü. Tribünlerde takımlarını yalnız bırakmayan Çarşambaspor taraftarları ise deplasman dönüşünde Çarşamba Şehirler arası Otogara otobüsle gelerek "Galip Öztürk'e Adil Yargı istiyoruz" imza kampanyasına destek verdiler.

Çarşamba Şehirlerarası otogarına "İmparator Galip Öztürk" tezahüratları ile giren Çarşambaspor taraftarlarını Çarşamba METRO İşletmecisi Cemalettin Durmuş ve Ahmet Bölükbaşı karşıladı.  METRO yazıhanesinde bulunan imza kampanyası sirküsüne imzalarını atan taraftarlar imzaların uzun süreceği düşünülerek bini aşkın taraftar desteği ve imzası için imza kağıdı verilerek taraftarlar derneğinde imzalanarak teslim edilmesi kararlaştırıldı. İmza kampanyasına verilen destek sonrasında konu ile ilgili Çarşambaspor taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Uğur Çapkın açıklama yaptı.

Çapkın, "Çarşambaspor Taraftarlar derneği olarak kendimizi Çarşambanın her değerine sahip çıkmak zorunda hissediyoruz. Galip Öztürk' te Çarşamba'nın değerli bir taşı, büyük bir işadamı, Çarşamba için biz kazançtır.  Biz onun uzun zamandan beri haksızlığa uğradığına inanıyoruz.  Cemalettin Beyler bir imza kampanyası başlatmışlar bize de gelip imza atmak düştü. İnşallah kısa zamanda adalet yerini bulur. Galip Öztürk bey her zaman olduğu gibi yine başımızda olur. Bu imza kampanyasında üzerimize düşen ne varsa onu yapacağız"

Onursal Başkan Çapkın imza kampanyasına verdiği destek sonrası METRO Yazıhanesinden ayrılırken yaptığı kısa açıklamasında ise, "Galip Öztürk'ün eksikliği mutlaka hissediliyor. Çarşambaspor'u bir kenara bırakalım Samsunspor için Galip Öztürk bir çatıdır. Galip Öztürk'ün olmadığı bir çatı her zaman sızdırır.  İşte Samsunspor'un düştüğü durumları görüyoruz. Samsunspor birilerinin oyuncağı oldu ama Galip Öztürk olsaydı, yine eskisi gibi çatı görevini görseydi böyle olmazdı. İnşallah Galip Öztürk'ün yine eskisi gibi aramızda olmasını diliyor, canı gönülden bu imza kampanyasını destekliyoruz" şeklinde konuştu. 

capkin,-galip-ozturk-bir-catidir-(2).jpg

Bir başka taraftar ise sosyal medya üzerinde 11 bini aşkın taraftarımız var ve hepsi imza kampanyasına destek veriyor ve vermeye devam edecektir. Bu akşam bu destek 148 bini geçecektir. Biz her zaman Galip beyin yanındayız ifadelerini kullandı.

capkin,-galip-ozturk-bir-catidir-(3).jpg

Çapkın'dan sonra imza kampanyasını düzenleyen METRO Çarşamba İşletmecisi Cemalettin Durmuş ise, Galip Öztürk'ün haksızlığa uğradığını Türkiye biliyor. Sayın başkan da bu nedenle imza kampanyamıza taraftarlarla destek verdi. Başkanımız her zaman bizim yanımızda ve her zaman bize destek oluyor. Galip Beyin haksızlığa uğradığını bütün Türkiye bilmektedir.  Kampanyaya insanlar akın akın geliyor ama biz bu kadar ilgi ve destek gerçekten beklemiyorduk. Sosyal paylaşım sitesi dahil 147 bin  imzaya yaklaştık. Galip Öztürk yeniden Adil yargılanana kadar sesimizi duyurmak için kampanyamıza devam edeceğiz. Bu kampanya imzalarını düşündüğümüz rakama ulaştığımızda yetkili makamlara teslim edeceğiz" dedi.

capkin,-galip-ozturk-bir-catidir-(4).jpg

HABER-FOTO: Cihan ÖZTÜRK- Nevzat AKKAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel