Kaymakam Yıldız, Öpülesi Elleri Ziyaret Etti

Kaymakam Yıldız, Öpülesi Elleri Ziyaret Etti
Çarşamba kaymakamlığı ve Çarşamba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yürütülen ‘öpülesi eller gülen yüzler’ projesi kapsamında yardım edilen yaşlılar Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız tarafından ziyaret edildi

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

Çarşamba kaymakamlığının öncülüğünde başlayan ve Çarşamba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ‘öpülesi elller gülen yüzler’ projesi ile yarlılara bakım ağı kuran Çarşamba Kaymakamlığı, özellikle bakıma muhtaç yaşlıların evlerine giderek ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda yaşların evlerine giderek her türlü bakım ihtiyaçlarını karşılayan görevliler, kuaför ihtiyacından, temizlik ihtiyacına varana kadar yaşlılara hizmet ediyorlar.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız proje kapsamında  evlerine kadar bakıma gidilen yaşlıları ziyaret ederek farklı ihtiyaçları olup olmadığı konusunda bilgiler aldı. Yapılan ziyaretler kapsamında Hanife Çevik(77), Fatma Korkmaz(60), Celal Yapakçı(94) ve Saliha Ayan’ın(55)   evlerine ziyaretlerde bulunan Kaymakam Yıldız, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, “Öpülesi eller gülen yüzler projesi kapsamında 40 tane yaşlı vatandaşımıza hizmet götürüyoruz. Bu konuda arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıyorlar. Amacımız bu rakamı önümüzdeki dönemlerde 100’e 150’ye çıkarmak. Yaşlılarımızın temizlik ihtiyaçlarından bakımlarına kadar her şeyleri ile ilgileniyoruz. Elden teslimi yapılacak şekilde de yaşlılarımıza 120 lira ödemeye başlayacağız” dedi.

bunlar-(3).20121227094128.jpg

bunlar-(1).20121227094135.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber