KAYMAKAM YILDIRIM'DAN GAZETEMİZE 17. YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ

KAYMAKAM YILDIRIM'DAN GAZETEMİZE 17. YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ
Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Haber Expres Gazetesinin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek yeni yaşını kutladı.

Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım,  Haber Expres Gazetesi'nin 17. yıl dönümü olması münasebetiyle Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile gazete personellerini gazete binasında ziyaret ederek gazetemizin 17. yeni yaşını kutladı.

Yapılan ziyarette Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile hoş sohbette bulunan Kaymakam Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Haber Expres Gazetesinin kurulduğu günden bu yana geçen 17 yıllık süreci değerlendirdi. Sohbette Haber Expres Gazetesini ilçeye yerel medya anlamında sağladığı katkılar konuşulurken, Kaymakam Yıldırım, Gazetemizin yerel basının ilçe değerlerinin yansıtılması ve bu bağlamda kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için verdiği mücadeleden ötürü Haber Expres Gazetesini tebrik etti.

Özellikle Haber Expres Gazetesi olarak Covid-19sürecinin başından beridir hem gazete hem de özellikle Sabahın Nabzı programında hafta içi her sabah Yağmur Ayan ve Büşra Kocataş’ın sunumu ile gerçekleştirilen sabah programında destekleri ile katkılarının büyük olduğunu belirterek teşekkür etti. Bir süre daha sohbet ettikten sonra gazeteden fotoğraf çekiminden sonra ayrıldı.

HABER-FOTO: Büşra KOCATAŞ – Nurhan GÜZEL

img_3670.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber