SPOR CENTİLMENLİĞİNE YAKIŞMADI

SPOR CENTİLMENLİĞİNE YAKIŞMADI
TFF 1. Lig'in 27. haftasında konuk olduğu Yılport Samsunspor'u 2-0 yenen GZT Giresunspor'un futbolcularını taşıyan otobüs, Samsun'un Çarşamba ilçesinde taşlandı.

Edinilen bilgilere göre, maçın ardından Giresun'a dönmek için yola çıkan GZT Giresunspor kafilesini taşıyan otobüs, Çarşamba ilçesi Beylerce mevkiinde taşlı saldırıya uğradı. Otobüsün arka sağ tarafına isabet eden taşla, camı kırıldı. Takım kaptanı Eren Tozlu'nun elinde isabet eden cam parçalarından dolayı elinde kızarıklık oluştu.
spor-centilmenligine-yakismadi-(2).jpg

Olay yerine gelen polis ekiplerinin çevrede geniş güvenlik önemli almasının ardından takım başka bir otobüse nakledildi. Takım ve taşlanan otobüs daha sonra kentten ayrıldı. Ekipler, olayı gerçekleştiren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatırken olayın sportmenliğe aykırı olduğu için Çarşamba spor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım tarafından kınandı hm de geçmiş olsun mesajı yayınladı.
spor-centilmenligine-yakismadi-(1).jpg

Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım gece olayın hemen ardından hem Çarşambaspor FK hem de şahsi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Samsunspor deplasmanından dönmekte olan Giresun Spor Kulübü futbolcularını ve teknik heyetini taşıyan otobüse yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz. Giresun Spor Kulübü'ne, futbolculara ve teknik heyete geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" Spor Dostluk ve Kardeşliktir.
spor-centilmenligine-yakismadi-(3).jpg

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Aybüke ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor