KAYMAKAM ÜSTÜN GAYRETİ ÖDÜLLENDİRDİ

KAYMAKAM ÜSTÜN GAYRETİ ÖDÜLLENDİRDİ
Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba ilçesi’nde Emniyet ve Jandarma’nın son günlerde uyuşturucu trafiğine geçit vermemek için gösterdiği gayreti ödüllendirdi.

Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçede son haftalarda Jandarma Komutanlığı’nın ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu konusunda çalışmalarını ödüllendirdi.

İlçe Emniyet Personeli’ni ve Jandarma Komutanlığı personelini makamında ağırlayan Caner Yıldız, üstün gayretlerinden dolayı emniyet ve jandarma personelini kutladı. Personellere ödülleri takdim eden Kaymakam Yıldız, “ Hem Emniyet Müdürlüğü’nün , hemde Jandarma İlçe Komutanlığı’nın üstün gayretini tebrik etmek istedik. Geçen senelere nazaran bu sene biraz daha fazla mücadeleden sonuç elde edildi. Ve daha sıkı şartlarda devam ediliyor. O yüzden sizleri bu olağan üstü gayret ve çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum.” Dedi.

Kaymakam Caner Yıldız, gençlerin uyuşturucu tuzağından kurtulmaları için projelerinin olduğunu belirterek, “ Gençlerimizi uyuşturucu tuzağından kurtarmak için Kaymakamlık olarak “Delikanlı Çarşambalı’lar” adında proje uygulayacağız. Suça bulaşmış veya suç riski taşıyan çocuklarımızı, gençlerimizi 40 tanesini spor ve müziğe yönlendiriyoruz. Özellikle gençleri mutlaka uyuşturucudan uzaklaştırmak, spor ve müzikle onların ilgili olduğu dallarla uğraşması sonucunda daha iyi bir başarı sağlamış olacağız. Netice alabilmek adına uyuşturucu tacirlerinden ve uyuşturucunun bulunduğu alanlardan gençlerimizi uzak tutmalıyız. Bu projede kararlıyız.” İfadelerini kullandı.


Kaymakam Yıldız son olarak İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ve İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal’ı tebrik ederek, “İlçe Emniyet Müdürü’müz ve Jandarma Komutanı’mız bu tür olaylarda göz açtırmıyorlar. Sizlerle birlikte nefesimiz bu suça karışanların ensesinde olacak. Kırsal kesimlerde uyuşturucunun üretimi var. Bunların çok yakından takipçisiyiz. Çarşamba’da gençlerin üzerinde ki uyuşturucu ticaretinin belini kesinlikle kıracağız.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ödül alan personeller Kaymakam Caner Yıldız’a teşekkürlerini sundu.
HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER 

kaymakam1.jpg

kaymakam2.jpg

kaymakam3.jpg

kaymakam4.jpg

kaymakam5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel