Saklı Cennet'ten Kızılay’a Rekor Kan Bağışı

Saklı Cennetten Kızılay’a Rekor Kan Bağışı
Kızılay ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs 1919 anısına 19 günde 1919 ünite kan bağışı kampanyası kapsamında Ayvacık, Samsun genelinde en yüksek miktarda kan ünitesi veren ilçe olarak rekor kırdı.

Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ve Türk Kızılay’ı Ayvacık Şube Başkanı Ali Seven Ayvacık’ın bu rekorundan dolayı Belediye Başkanı Mustafa Belur’a plaket verdi. Başkanımıza plaket verdikten sonra konuşan Dr. Serdar Bayram;’’ Kan bağışı gibi ciddi bir sosyal sorumluluk etkinliğinde bu denli yüksek kan verme oranını yakalayan Ayvacık Halkına ve Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum, sadece bir günde 117 ünite kan vererek Ayvacık, Samsun içinde rekor kıran ilçe oldu. Bizde bu rekor üzerine Ayvacık Halkına Hitaben Başkanımıza bu plaketi vermekten mutluluk duydum.’’ Dedi.

                Bu güzel olaydan ve aldığı ödülden duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Belur ;’’  Bu kampanya kapsamında Saklı Cennetimiz Ayvacık’ımızın konuya duyarlılığı beni duygulandırdı. İster ülkemizde ister muhtaç dünya ülkelerine Kızılay aracılığıyla dağıtılan kanların ne denli önemli bir yardım aracı olduğunun farkındalığında olan Ayvacık’lı hemşerilerimle gurur duyuyorum ve Saklı Cennetin güzel insanları adına bu ödülü bana verdiğiniz için teşekkürü borç biliyorum.’’ Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel