Kavak'ta Yatırımlar Artıyor!

Kavakta Yatırımlar Artıyor!
Belediye anonsu ile işçi aranan Kavak'ta iş sahaları konusunda çok ciddi çalışmalara imza atılmaya devam ediliyor.

İlçede işsizliği yok etmek için geldiği günden bu yana var gücü ile mücadele eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Belediyenin hoparlöründen daha öncede anonsla işçi aradıklarını duyurmuştu. Sanayi bölgesinin hızla gelişmesi ilçe halkının yüzünü güldürürken gurbetteki Kavaklılara da umut ışığı oldu. Her geçen gün faklı bir projelerin odağı olan Kavak, aldığı yatırımlar ile Samsun’un gözde ilçeleri arasına girdi.

İLK START VERİLDİ

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden yeni kurulan tekstil fabrikasının sahipleri Ramazan Şahin ve Recep Usta tüm hazırlıkların tamamlandığının müjdesini verdiler. Bugün itibariyle 75 kişilik bir ekiple start verdiklerini söyleyen Ramazan Şahin, “Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

"ANONSLA İŞÇİ ARAR DURUMA GELDİK"

Kavak’taki işsizliğe kesin olarak çözüm getirdiklerini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “Göreve gelmeden önce ilçemizdeki işsizliği bitirip gurbetteki vatandaşlarımızın ilçemize geri dönüşümünü sağlamak için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğimizin sözünü vermiştik. Rabbime şükürler olsun ki ilçemizde işsizlik adına bir şey kalmadı, hatta anons ile işçi arar duruma geldik. Yeni açılan tekstil fabrikamız bugün itibariyle start verdi. Bu fabrikada çalışan tüm kardeşlerimiz Belediyemiz vasıtasıyla buraya yerleştirildi. Yeni kurulan tekstil fabrikasının ilçemize hayırlı ve de uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

"75 KİŞİ İLE BAŞLADIK, KAPASİTE ARTACAK"

İş adamı Recep Usta “Rabbime şükürler olsun ki Belediyemizin de desteği ile bugün itibariyle startı verdik. İlk etap olarak 75 kişilik bir ekiple çalışmaya başladık. Çok kısa süre içerisinde bu sayıyı çoğaltmayı düşünüyoruz. İşyerimizin açılışı konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel