Korkuluk mu, tuzak mı?

Korkuluk mu, tuzak mı?
Çarşamba Atatürk Bulvarı kenarı ile Yeşilırmak kenarında bulunan park ile ırmak arasında ki korkulukların bakımsız ve tehlike oluşturmasına rağmen kimsenin ilgilenmemesi vatandaşları tedirgin ediyor.

Yeşilırmak yatağının kenarlarına geçtiğimiz yıllarda park ve bahçe yapan Çarşamba Belediyesi daha sonra bu bölgede oyun oynayan çocukların hayatını korumak ırmak yatağına düşmemesi için demir korkuluklar yapılmıştı. Yıllardır korkulukların dibinde oturarak sohbet eden vatandaşlar son zamanlarda korkulukların son halinden korktukları için yaklaşmak istemiyorlar.

Korkuluklara yıllardır yaslanan ve sallayan gençlerin hor kullanımı nedeni ile tabanına atılmış betonların kırılmasından kaynaklı demirler yıkılmak üzere. Korkulukların yıkılmak üzere olduğunu gören vatandaşlar yaklaşmazken, bilmeyenlerin oturup yaslanmaları tehlike oluşturuyor. Bu nedenle belediye yetkililerinin korkulukların yıkılmak üzere olmasına ve halkın çok fazla kullanım alanı oalrak kullandığı bölgede ki bakımsızlık nedeni ile vatandaşlar belediyenin korkulukları ya tamir edilerek onarılmasını ya da tamamen kaldırılmasını istiyorlar. Belediyenin ilgisiz ve bakımsız bıraktığı korkuluklar ne zaman yıkılacak, birileri bu korkuluklarla birlikte düşerek canına zarar gelecek mi endişesi içinde yetkililerin duyarlı olması için uyarılarda bulundular. HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber