Kastamonu hazırlıkları başladı

Kastamonu hazırlıkları başladı
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta şampiyonluk parolası ile mücadele eden Çarşambaspor ligin üçüncü haftasında karşılaşacağı Kastamonu Özel İdarespor karşılaşmasının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile başladı.

1074 Çankırıspor karşılaşması sonrasında oyunculara verilen bir günlük iznin sona ermesiyle birlikte Teknik Direktör Kenan Yelek yönetiminde gerçekleşen antrenmanda oyuncular düz koşu ve dar alanda pas çalışması yaptı.

Antrenmanda oyuncuların moralli oldukları gözlendi. Yelek,  “Lige iyi bir başlangıç yaptık. Ama bu durum asla bir rehavete dönmeyecek. Çalışmalarımız aynı disiplin ve ciddiyet ile devam edecek. Hedefimizden uzaklaşmamak için deplasman ve kendi sahamızda oynayacağımız müsabakalarda puan ya da puanlar alarak dönmek istiyoruz” dedi.

kastamonu-hazirliklari-basladi-(4).jpg

"İLK HAFTALAR ÇOK ÖNEMLİ"

Yeşil beyazlı ekibinde mücadele edeceği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta ilk altı hafta mücadelelerinin ligin seyrini belirleyeceğini söyleyen tecrübeli teknik adam; Yelek" Ligin ilk 6 haftalık periyodu şampiyonluk mücadelesinde ismi geçen takımların birbirleri ile yapacakları karşılaşmalara sahne olacak. Biz Çarşambaspor olarak ilk iki haftayı başarılı bir şekilde hanemize 6 puan yazdırarak geçirdik. Umarım kalan maçlarımızda da aynı başarıyı gösterir ve kritik haftaları başarılı bir şekilde geride bırakırız " şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor